Libnet.ro
UNICEF

14:30

Afaceri in crestere pentru marii retaileri din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Afaceri in crestere pentru marii retaileri din tara

Anul 2013 a fost prosper, pentru cele mai importante lanturi de retail din tara noastra, in condiiile in care afacerile principalilor jucatori din piata au cunoscut noi salturi, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finante si analizate de ziarul nostru. continuă pe Ziarul Bursa

Afaceri in crestere pentru majoritatea producatorilor de cereale, anul trecut

Recolta generoasa de cereale de anul trecut s-a reflectat si in incasarile marilor producatori de cereale, majoritatea inregistrand cifre de afaceri in crestere, in ciuda nemultumirilor din piata cu privire la preturile practicate de marii comercianti de cereale.

Franta incepe Cupa Mondiala cu o victorie, 3-0 cu Honduras, pentru prima oara din 1998

Pentru prima oara din 1998, an in care a cucerit trofeul, Franta incepe Cupa Mondiala cu o victorie, iar Karim Benzema a devenit primul jucator francez dupa Zinedine Zidane care marcheaza o dubla la turneul.

DNA: Perchezitii la 22 de maternitati din tara, intr-un dosar de coruptie cu fonduri europene

Procurorii DNA au demarat ieri 20 de perchezitii la sediile unor institutii publice si unitati sanitare intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciunea savarsirii, in perioada 2008-2011, a unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, de catre functionari publici, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din fonduri publice si din fonduri externe, potrivit DNA.

Oferta comuna Siemens si Mitsubishi: 7 mld. euro pentru preluarea activelor din energie ale Alstom

Siemens s-a asociat cu Mitsubishi pentru a prelua activele din energie ale Alstom contra unei oferte de 7 miliarde de euro. Propunerea depaseste o oferta a General Electric, grupul german incercand astfel sa obtina sprijinul board-ului grupului francez.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )