Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un om de afaceri a fost trimis in judecata pentru o spaga de 1.200 de lei la ITM

Adevărul Adevărul,
Un om de afaceri a fost trimis in judecata pentru o spaga de 1.200 de lei la ITM

Procurorii l-au trimis in judecata pe Mircea Cioca, administratorul unei firme de constructii din judetul Hunedoara, sub acuzatia de dare de mita. Barbatul a fost prins in fagrant in timp ce oferea 1. 200 de lei unui functionar al Inspectoratului Teritorial de Munca Hunedoara, pentru a fi scutit de o amenda. continuă pe Adevărul

Consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu, Solomon Wigler, a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei DNA) pentru trafic de influenta. Acesta a fost prins in flagrant in timp de primea mita in valoare de 25. 000 de euro. Dosarul va fi solutionat de magistratii Tribunalului Bucuresti.

Galati: Au fost montate apometre pentru contorizarea apei folosita la stingerea incendiilor

Pe hidrantii din Galati de la care pompierii din oras incarca masinile pentru stingerea incendiilor au fost montate apometre pentru ca apa sa fie contorizata si platita. tot de primarie. Noul apometru.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, trimis in judecata de DNA

Ginerele lui Traian Basescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie. Avocatul Radu Pricop va fi judecat alaturi de Sergiu Lucinschi, fiul unui fost presedinte al Republicii Moldova. Cei doi sunt acuzati de santajarea unui om de afaceri cu un dosar penal, informeaza Digi24. ro.

Ginerele lui Traian Basescu, trimis in judecata pentru santaj

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, scrie Digi24 . Avocatul Radu Pricop va fi judecat alaturi de Sergiu Lucinschi, fiul unui fost presedinte al Republicii Moldova. Cei doi sunt acuzati de.

Medic brasovean condamnat la inchisoare cu executare pentru spaga

Medicul brasovean Adrian Ienea, in varsta de 41 de ani, a fost incarcerat la Penitenciarul Codlea, dupa ce a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita, fiind acuzat.

Sefi ai ISU Teleorman, trimisi in judecata pentru cursuri fictive de stingerea incendiilor

Directia Nationala Anticoruptie anunta ca doi colonei, un locotentenent colonel si un plutonier adjutant din cadrul ISU Teleorman au fost trimisi in judecata sub control judiciar pentru abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals.

HARTA INTERACTIVA Prezenta militara americana in Romania: cati soldati si ce armament au trimis SUA pentru a asigura securitatea Romaniei fata de amenintarile Rusiei

SUA vor aduce in Romania si alte cinci tari 250 de tancuri, vehicule armate Bradley si alte unitati de armament greu, totul pentru intarirea flancului estic in fata amenintarii Rusiei. Dar implicarea militara a SUA in asigurarea securitatii Romaniei e un proces inceput odata cu aderarea la NATO si accelerat in ultimul an, cand sute de militari americani au participat la exercitii in Romania pe mare, pe uscat si in aer. Pe langa exercitiile periodice, militari americani sunt pozitionati permanent in Romania, iar scutul de la Deveselu este o investitie majora in securitate. Vezi in articol bilantul prezentei militare a SUA in Romania in ultimele 12 luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )