Libnet.ro
UNICEF

07:30

Consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu, Solomon Wigler, a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei DNA) pentru trafic de influenta. Acesta a fost prins in flagrant in timp de primea mita in valoare de 25. 000 de euro. Dosarul va fi solutionat de magistratii Tribunalului Bucuresti. continuă pe Adevărul

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta in forma continuata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus vineri trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Wigler Solomon, consilierul personal al primarului Municipiului.

Gluma macabra la adresa primarului Sorin Oprescu. Coroana funerara pe Calea Victoriei: Doctore, nu te vom uita niciodata!

Marti seara, pe Calea Victoriei din Capitala, artera recent reabilitata de Primaria Capitalei, cativa bucuresteni au facut o gluma cel putin macabra: au transformat un aranjament floral intr-o coroana funerara adresata primarului Sorin Oprescu.

DNA: Solomon Wigler, consilier al lui Oprescu, trimis in judecata

Solomon Wigler, consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Consilierul lui Oprescu, trimis in judecata, dupa ce a luat spaga pentru construirea a trei supermarketuri

Consilierul primarului Sorin Oprescu, Solomon Wigler, a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins luand spaga pentru construirea a trei supermarketuri, in Capitala.

Bucurestenii, gluma macabra la adresa edilului Sorin Oprescu. Coroana funerara cu mesajul Doctore, nu te vom uita niciodata!, expusa pe Calea Victoriei

Bucurestenii i-au facut o gluma macabra primarului Sorin Oprescu. Marti seara, pe Calea Victoriei a aparut o coroana funerara cu mesajul Doctore, nu te vom uita niciodata!. Aseara n. r. marti.

Primarul unei comune din Suceava, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Primarul comunei sucevene Slatina, Ilie Gherman, ales pe lista PDL, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, dupa ce in anul 2013 a refuzat sa asigure finantarea unei scoli din comuna pe motiv ca se afla in conflict cu directorul unitatii de invatamant.

Solomon Wigler neaga ca i-ar fi dat primarului general Sorin Oprescu bani din mita primita

Consilierul personal al primarului Capitalei, Solomon Wigler, recunoaste in fata procurorilor ca a primit suma de 204. 000 euro de la administratorul unei firme pentru a-l ajuta in obtinerea unor autorizatii de.

Un primar dintr-o comuna din Suceava a fost trimis in judecata pentru ca a blocat salariile profesorilor din localitate

Procurorii suceveni l-au trimis in judecata pe primarul comunei Slatina, Ilie Gherman, pentru abuz in serviciu. El este acuzat ca a blocat salariile cadrelor didactice si a personalului auxiliar de la Scoala Gimnaziala Herla, pentru lunile septembrie si octombrie 2013, salarii in valoare totala de 378. 319 de lei.

Primarul comunei Slatina, Ilie Gherman, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Ilie Gherman sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Deputatul PSD Ioan Ochi, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Ioan Ochi este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita dupa ce a acordat preferential un contract pentru repararea unui drum. in acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata functionari de la Consiliul Judetean Brasov, primarul din Prejmer si un om de afaceri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )