Libnet.ro
UNICEF

09:00

Consilierul lui Oprescu, trimis in judecata, dupa ce a luat spaga pentru construirea a trei supermarketuri

România Liberă România Liberă,
Consilierul lui Oprescu, trimis in judecata, dupa ce a luat spaga pentru construirea a trei supermarketuri

Consilierul primarului Sorin Oprescu, Solomon Wigler, a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins luand spaga pentru construirea a trei supermarketuri, in Capitala. continuă pe România Liberă

Consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu, Solomon Wigler, a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei DNA) pentru trafic de influenta. Acesta a fost prins in flagrant in timp de primea mita in valoare de 25. 000 de euro. Dosarul va fi solutionat de magistratii Tribunalului Bucuresti.

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta in forma continuata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus vineri trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Wigler Solomon, consilierul personal al primarului Municipiului.

DNA: Solomon Wigler, consilier al lui Oprescu, trimis in judecata

Solomon Wigler, consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Deputatul Ion Ochi trimis in judecata dupa ce a asfaltat un drum in scopuri electorale

Deputatul Ion Ochi a fost trimis in judecata de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Brasov, pentru abuz in serviciu in forma continuata si luare de mita, dupa ce a dispus asfaltarea comunei Prejmer, unde finul sau era primar, in scop electoral. Alaturi de Ochi, au mai fost trimisi in judecata functionari din cadrul Consiliului Judetean Brasov, precum si primarul loicalitatii Prejmer, finul lui Ochi, si directorul firmei care a facut asfaltarea, SC CONFOREST SA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )