Libnet.ro
UNICEF

11:00

Afacerile din industrie au crescut cu 4,4% in primele noua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Afacerile din industrie au crescut cu 4,4% in primele noua luni

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut cu 4,4%, in primele noua luni, fata de perioada similara aa nului trecut, informeaza Institutul National de Statistica. continuă pe Ziarul Bursa

Comenzile noi din industrie au crescut, in primele noua luni, cu 7,9%

Comenzile noi din industrie au crescut, in primele noua luni, cu 7,9%, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica.

Afacerile din comertul cu amanuntul au scazut cu 0,5% in primele noua luni

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a scazut, in primele noua luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 0,5%, respectiv cu 0,3%, informeaza Institutul National de Statistica.

Afacerile din comertul cu amanuntul au scazut la 9 luni

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, a scazut in primele noua luni cu 0,5% ca serie bruta, influentat de vanzarile de carburanti, produse alimentare, bauturi si tutun, iar ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )