Libnet.ro
UNICEF

17:30

Afacerile cu motociclete aproape ca s-au dublat in primele 10 luni. Frizeriile si saloanele de coafura rezista

Hotnews Hotnews,
 Afacerile cu motociclete aproape ca s-au dublat in primele 10 luni. Frizeriile si saloanele de coafura rezista

Comertul cu masini a scazut in primele 10 luni din acest an fata de perioada similara din 2019 cu mai mult de 15%, arata datele transmise miercuri de Institutul National de Statistica. Cel mai mare recul a fost cel din domeniul turismului, agentiile turistice vazandu-si redusa activitatea la jumatate. De asemenea, un alt perdant a fost businessul jocurilor de noroc. Marele castigator a fost comertul cu motociclete, care aproape ca s-a dublat. Frizeriile si coafurile sunt la peste 90% din businessul de anul trecut, iar service-urile auto sunt cu putin peste 100% din cat realizasera in primele 10 luni din anul trecut. continuă pe Hotnews

ONRC: Peste 41.000 de firme au fost radiate in primele zece luni din 2020

Numarul firmelor radiate la nivel national a scazut cu aproape 54% in primele zece luni din 2020 comparativ cu perioada similara a anului trecut, pana la 41. 119 radieri, conform statisticilor Oficiului National al Registrului Comertului.

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 9,2 miliarde euro, in primele 10 luni

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 9,208 miliarde euro in perioada ianuarie octombrie 2020, arata datele publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Nelu Tataru: in luna ianuarie vom primi 600.000 de doze de vaccin anti-COVID-19. in primele trei luni intra personalul medical, cei institutionalizati, grupele de risc si cei care asigura functionalitatea societatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri, la Digi 24, ca primele 10. 000 de doze de vaccin anti-COVID vor ajungein perioada dintre Craciun si Anul nou. Vaccinarea va fi organizata.

IN PRIMELE 11 LUNI ALE ACESTUI AN COMPARATIV CU ANUL TRECUT Telekom Romania - vanzari mai mari cu 18%

Andreas Elsner, Telekom Romania: Vrem sa devenim un Uber pe piata de telefonie mobila Telekom Romania a inregistrat vanzari mai mari cu 18% in primele 11 luni ale anului 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, a anuntat, ieri, Andreas Elsner, director executiv comercial la companie, in cadrul unei conferinte de presa. Despre viitorul companiei, Elsner a spus ca Telekom Romania are in plan sa devina un Uber al pietei de telefonie mobila.

INS: Productia industriala a scazut cu 11% ca serie bruta, in primele zece luni, fata de anul 2019

Productia industriala a scazut cu 11% ca serie bruta in primele zece luni ale anului si cu 11,5% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, fata de perioada similara a anului trecut, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )