Libnet.ro
UNICEF

23:30

Afaganistan: Patru militari romani au fost raniti intr-un accident rutier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Afaganistan: Patru militari romani au fost raniti intr-un accident rutier

Patru militari din cadrul Batalionului 2 Manevra Yellow Scorpions au fost raniti, astazi, in Afganistan, dupa ce blindatul in care executau o misiune s-a rasturnat, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Patru militari romani au fost raniti in Afganistan

Patru militari romani din cadrul Batalionului 2 Manevra Yellow Scorpions au fost raniti in Afganistan, in urma rasturnarii blindatului in care executau o misiune, informeaza Ministerul Apararii intr-un comunicat, precizand ca acestia sunt in prezent in afara oricarui pericol, fiind monitorizati de personal medical de specialitate.

Patru militari romani au fost raniti in Afganistan

Patru militari din cadrul Batalionului 2 Manevra Yellow Scorpions au fost raniti in Afganistan, duminica, in urma rasturnarii blindatului in care executau o misiune, informeaza Ministerul Apararii intr-un comunicat.

Patru militari romani au fost raniti in Afganistan.

Patru militari romani din cadrul Batalionului 2 Manevra Yelow Scorpions au fost raniti azi in Afganistan, in urma rasturnarii blindatului in care executau o misiune, acestia fiind in afara oricarui pericol, monitorizati de personal medical de specialitate, potrivit MApN, anunta Mediafax. Patru militari din cadrul Batalionului 2 Manevra Yelow Scorpions au fost raniti in Afganistan, in urma rasturnarii blindatului in care executau o misiune, duminica, 19 mai, in jurul orei 12.

Patru militari romani au fost raniti in Afganistan. Blindatul s-a rasturnat in urma exploziei unei anvelope

Patru militari romani din cadrul Batalionului 2 Manevra Yelow Scorpions au fost raniti, duminica, in Afganistan, in urma rasturnarii blindatului in care executau o misiune. Soldatii sunt acum in afara.

Patru militari romani au fost raniti in Afganistan: Blindatul in care se aflau s-a rasturnat in urma exploziei uneia dintre anvelope

Patru militari romani au fost raniti in Afganistan, dupa ce anvelopa blindatului in care se aflau a explodat, iar autoturismul s-a rasturnat. Cei patru militari, din cadrul Batalionului 2 Scorpionul Galben,.

Patru militari romani raniti in Afganistan.

Patru militari romani din cadrul Batalionului 2 Manevra Yelow Scorpions au fost rani64258;i azi in Afganistan, in urma rasturnarii blindatului in care executau o misiune, aceotia fiind in afara oricarui pericol, monitoriza64258;i de personal medical de specialitate, potrivit MApN, anunta Mediafax. Patru militari din cadrul Batalionului 2 Manevra Yelow Scorpions au fost rani64258;i in Afganistan, in urma rasturnarii blindatului .

Patru militari romani, raniti in Afganistan: s-au rasturnat cu masina pentru ca le-a explodat un cauciuc

Patru militari romani, din cadrul Batalionului 2 Manevra Yellow Scorpions au fost raniti, duminica in Afganistan, in urma rasturnarii blindatului in care executau o misiune. La aceasta ora, ei sunt in afara oricarui pericol si sunt monitorizati de personalul medical de specialitate.

MApN: Starea de sanatate a celor patru militari raniti in Afganistan, in continuare stabila

Starea de sanatate a celor patru militari romani raniti duminica, in urma incidentului din Afganistan, ramane in continuare stabila, informeaza Ministerul Apararii Nationale, transmite Agerpres.

Imagini apocaliptice in SUA. Tornadele au facut ravagii in Texas. Sase oameni au murit si 100 au fost raniti

Mai multe tornade au facut prapad in statul american Texas. Cel putin sase oameni au murit si 100 au fost raniti. Zeci de case au fost distruse intr-o localitate din apropiere de Dallas unde s-a dezlantuit.

O masina a Postei Romane a fost JEFUITA intr-o comuna din Neamt

O masina a Postei Romane a fost jefuita intr-o comuna din judetul Neamt. Hotii l-au amenintat pe sofer cu o arma si au reusit sa fuga cu banii. Masina a fost oprita in trafic, la intrarea in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )