Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afganistan: Trei persoane au murit intr-o explozie produsa in fata Curtii Supreme din Kabul

B1 B1,
Afganistan: Trei persoane au murit intr-o explozie produsa in fata Curtii Supreme din Kabul

Trei oameni au fost ucisi si alti sapte raniti, marti, in cadrul unui atac kamikaze care a produs o explozie in capitala Afganistanului. Atacatorul se afla intr-o masina cu o bomba pe care a. continuă pe B1

Un autoturism a lovit un microbuz in Arad: Trei persoane au murit, iar alte doua au fost ranite

Trei persoane au murit, in timp ce alte doua au fost grav ranite in urma unui accident, produs luni seara, pe DN 7, in localitatea aradeana Capruta. Un autoturism BMW, care se deplasa spre Deva, a intrat pe.

Arad: Trei persoane au murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce un autoturism s-a izbit ...

Trei persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite, luni seara, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7, in localitatea aradeana Capruta, dupa ce un autoturism s-a izbit frontal de un microbuz de pasageri, transmite corespondentul MEDIAFAX. Accidentul a avut loc pe DN 7, in localitatea aradeana Capruta, dupa ce un autoturism BMW, inmatriculat in Germania si care mergea spre Deva, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un microbuz de pasageri inmatriculat in Bulgaria. In .

Trei tineri au murit intr-un teribil accident rutier, in Arad. Din cauza ploii torentiale, soferul a pierdut controlul volanului

Trei tineri au murit aseara in urma unui accident rutier produs pe Drumul National 7, in judetul Arad. Masina in care se aflau, condusa de unul dintre ei, s-a lovit de un microbuz, dupa ce a fost scapata de.

Trei persoane traumatizate dupa aterizarea la Fiumicino a unei curse Bucuresti-Roma

Un avion Airbus A320 venind de la Bucuresti a efectuat sambata dimineata o aterizare de urgenta pe Aeroportul Fiumicino din Roma, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, provocand traumatizarea a trei pasageri, au anuntat echipe de interventie,.

Aterizare de urgenta a unei aeronave Wizz Air cu romani la Roma: trei persoane au fost ranite

Un avion venind de la Bucuresti a efectuat sambata dimineata o aterizare de urgenta pe Aeroportul Fiumicino din Roma, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, provocand ranirea a trei pasageri, au anuntat Ansa si alte site-uri, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )