Libnet.ro
UNICEF

18:30

Aflat pe lista scurta de la Manchester United si Atletico Madrid, Edinson Cavani vrea sa ramana la PSG

Hotnews Hotnews,
 Aflat pe lista scurta de la Manchester United si Atletico Madrid, Edinson Cavani vrea sa ramana la PSG

Internationalul uruguayan Edinson Cavani are contract cu Paris Saint-Germain pana in 2020 si nu are nicio intentie sa paraseasca gruparea pariziana, desi este dorit de Manchester United si Atletico Madrid. continuă pe Hotnews

Pep Guardiola, inaintea meciului cu Manchester United: Old Trafford nu mai este de speriat, asa cum era in trecut

Manchester City va disputa, joi, un meci capital pentru castigarea titlui in Premier League, contra rivalei Manchester United, iar Pep Guardiola nu s-a ferit sa spuna ceea ce gandeste despre adversara.

Neymar a fost suspendat trei etape de UEFA, dupa mesajul de la finalul meciului PSG vs Manchester United

UEFA a decis sa il suspende trei etape pe Neymar 27 de ani), dupa iesirea nervoasa de la finalul meciului dintre PSG si Manchester United, din Champions League. Brazilianul a adresat injurii oficialilor partidei, printr-o postare pe un site de socializare.

VIDEO Atletico Madrid - Valencia 3-2 / Verdict amanat in privinta campioanei din Spaniei

Atletico Madrid a invins cu 3-2, pe propriul teren, pe Valencia, rezultat in urma caruia a amanat verdictul in ceea ce priveste stabilirea campioanei din La Liga. Sambata insa 27 aprilie) Barcelona poate deveni matematic castigatoare a titlului daca invinge pe Levante.

VIDEO Manchester City, victorie pe terenul rivalei Manchester United (2-0) / Titlul, tot mai aproape de formatia lui Guardiola

Manchester City a facut un pas urias catre castigarea titlului de campioana a Angliei la fotbal in acest sezon, dupa ce a reusit sa se impuna cu 2-0 pe terenul rivalei Manchester United, intr-un meci restanta contand pentru etapa a 31-a din Premier League, disputat miercuri seara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )