Libnet.ro
UNICEF

12:00

Agent Secret Service, arestat pentru tentativa de intrare prin efractie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Agent Secret Service, arestat pentru tentativa de intrare prin efractie

Un membru al Diviziei in uniforma din cadrul Secret Service a fost arestat vineri la Washington si acuzat de tentativa de intrare prin efractie, o infractiune penala, si de distrugere de proprietate, o infractiune minora, a anuntat Departamentul. continuă pe Wall-Street Ro

Ofiter Secret Service, acuzat de tentativa de intrare prin efractie si distrugere de proprietate

Un membru al Diviziei in uniforma din cadrul Secret Service a fost arestat vineri la Washington si acuzat de tentativa de intrare prin efractie, o infractiune penala, si de distrugere de proprietate, o.

SCANDAL SEXUAL in interiorul Secret Service. Un oficial de rang inalt, suspendat dupa ce a agresat o angajata

Secret Service a suspendat un oficial de rang inalt dupa ce o angajata l-a acuzat ca a agresat-o sexual saptamana trecuta, in afara programului, la sediul agentiei, a anuntat miercuri unitatea de elita.

Secret Service a invatat-o pe Malia sa conduca! Cine a dezvaluit secretul fiicei lui Barack Obama

Agenti Secret Service, o unitate de politie de elita insarcinata cu protectia presedintelui american, au invatat-o pe Malia, in varsta de 16 ani, sa conduca, dezvaluie Prima Doamna Michelle Obama,.

Cetatean american, arestat pentru colaborare cu reteaua terorista Stat Islamic

Un cetatean american a fost arestat in Statele Unite sub acuzatia ca incerca sa ajunga in Orientul Mijlociu pentru a deveni membru al retelei teroriste Stat Islamic, informeaza ABC News.

Un american, arestat pentru colaborare cu reteaua terorista Stat Islamic

Un cetatean american a fost arestat in Statele Unite, intrucat este acuzat ca ca incerca sa ajunga in Orientul Mijlociu pentru a deveni membru al retelei teroriste Stat Islamic, informeaza ABC News, conform Mediafax.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )