Libnet.ro
UNICEF

06:00

Agenti economici din trei judete au licitat pentru utilajele firmelor lui Adrian Porumboiu, scoase la vanzare de Fisc

Adevărul Adevărul,
Agenti economici din trei judete au licitat pentru utilajele firmelor lui Adrian Porumboiu, scoase la vanzare de Fisc

Patru agenti economici, din trei judete, au participat astazi la licitatia organizata de Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Vaslui pentru valorificarea a 97 de utilaje agricole si industriale, respectiv autoturisme apartinand mai multor firme ale omului de afaceri Adrian Porumboiu, in vederea recuperarii unei datorii de peste 1 milion de euro. continuă pe Adevărul

Zeci de agenti economici prinsi cu nereguli in Sectorul 4

80 de agenti economici au fost prinsi cu nereguli in sectorul 4 numai in prima parte a saptamanii in urma controalelor initiate de edilul Cristian Popescu - Piedone. Politia Locala a aplicat amenzi de peste.

Perchezitii in Bucuresti si in trei judete din tara. Sediul Consiliului Judetean Constanta ar fi vizat de aceasta actiune

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, in Bucuresti si in trei judete din tara intr-un dosar privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie, infractiuni electorale si infractiuni de serviciu. Potrivit unor surse, in aceasta cauza ar fi vizat si sediul Consiliului Judetean Constanta.

Guvernul va impune, din 2017, CAS-CASS pentru toate persoanele fizice care realizeaza venituri

Noul Cod Fiscal dezbatut, miercuri, in sedinta saptamanala de la Guvern, precizeaza ca contributiile de asigurari sociale si cele de sanatate vor fi impuse la plata tuturor persoanelor fizice care realizeaza venituri, iar din 2017 cota de asigurari sociale va scadea atat la angajat, de la 10,5% la 7,5%, cat si la angajator, de la 15,8% la 13,5%, informeaza Mediafax.

Deputatii, in dificultate din cauza noului aviz pentru Udrea. Zgonea: Nu exista o procedura pentru un parlamentar in arest preventiv

Presedintele Camerei Deputatilor se declara depasit de noua situatie in care sunt pusi parlamentarii, care trebuie sa dea aviz noii cereri de urmarire penala pentru Elena Udrea. Valeriu Zgonea spune ca se va.

Minime de minus 10 grade Celsius, in ultimele saptamani din februarie. Prognoza meteo pentru 16 februarie - 1 martie

Sfarsitul lunii februarie vine cu temperaturi de minus 10 grade Celsius, in tara instituindu-se gerul si ninsorile, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Prognoza meteo pentru 16 februarie - 1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )