Libnet.ro
UNICEF

08:00

Deputatii, in dificultate din cauza noului aviz pentru Udrea. Zgonea: Nu exista o procedura pentru un parlamentar in arest preventiv

Antena3 Antena3,
Deputatii, in dificultate din cauza noului aviz pentru Udrea. Zgonea: Nu exista o procedura pentru un parlamentar in arest preventiv

Presedintele Camerei Deputatilor se declara depasit de noua situatie in care sunt pusi parlamentarii, care trebuie sa dea aviz noii cereri de urmarire penala pentru Elena Udrea. Valeriu Zgonea spune ca se va. continuă pe Antena3

Sorana Carstea, forfait de la Rio si Acapulco din cauza unei accidentari

Sorana Carstea nu va putea participa la turneele WTA de la Rio de Janeiro si de la Acapulco, din cauza unei accidentari, a anuntat sportiva pe pagina oficiala de Facebook. Din pacate, am suferit o accidentare la umar si nu voi putea sa joc la Rio si la Acapulco, a spus sportiva.

Alerta maxima in Chile. Sute de locuinte, evacuate din cauza unui incendiu violent de vegetatie

E alerta maxima in Chile, unde sute de locuinte au fost evacuate din cauza unui incendiu violent de vegetatie. De aproape o saptamana, doua regiuni ale tarii sunt amenintate de flacari. Pana acum, peste.

Italia, Olanda, Franta si Germania si-au inchis temporar ambasadele in Yemen, din cauza violentelor

Italia, Olanda, Franta si Germania au anuntat ca si-au inchis temporar ambasadele la Sanaa, din cauza violentelor si deteriorarii securitatii in Yemen. Decizia vine la scurt timp dupa ce Statele Unite si.

WTA Anvers: Monica Niculescu a abandonat la dublu, din cauza unei probleme la coapsa

Perechea Monica Niculescu/ Michaella Krajicek Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, nu a evoluat, joi, in sferturile de finala ale probei de dublu la turneul de la Anvers, romanca abandonand din cauza unei probleme la coapsa, informeaza Mediafax citand wtatennis. com.

Mircea Badea: Cred ca nimeni nu a observat asta - este foarte grav pentru Udrea ce zice Basescu

Sistemul creat de Traian Basescu s-a intors acum impotriva protejatei lui, Elena Udrea, a spus Mircea Badea, care a adaugat ca fostul presedinte arata clar ca nu este de acord cu teza fostei sefe a.

Jocurile foamei la Moscova: Din cauza crizei, un sfert dintre restaurante se vor inchide pana la finalul anului

Cel putin un sfert dintre restaurantele din Moscova se vor inchide pana la sfarsitul anului, potrivit surselor din interiorul industriei, scrie The Moscow Times. Aproximativ 8% dintre restaurantele Moscovei au fost inchise din luna decembrie si pana acum, iar procentul va ajunge, potrivit estimarilor, la 30% pana luna viitoare.

Kievul anunta ca NU va putea incepe retragerea armamentului greu, din cauza atacurilor lansate de rebeli

Armata ucraineana nu va putea incepe luni, asa cum era prevazut, retragerea armamentului greu de pe linia frontului din estul Ucrainei, intrucat rebelii prorusi isi continua atacurile, a declarat un purtator.

Minime de minus 10 grade Celsius, in ultimele saptamani din februarie. Prognoza meteo pentru 16 februarie - 1 martie

Sfarsitul lunii februarie vine cu temperaturi de minus 10 grade Celsius, in tara instituindu-se gerul si ninsorile, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Prognoza meteo pentru 16 februarie - 1.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2131 seconds )