Libnet.ro
UNICEF

14:30

Agentia Mareea avea licenta de turism expirata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Agentia Mareea avea licenta de turism expirata

Autoritatea Nationala pentru Turism ANT) a constatat, in urma controlului efectuat la agentia de Turism Mareea, ca aceasta functiona cu licenta de turism expirata, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

ACCIDENT MUNTENEGRU.Agentia Mareea se apara: Licenta de turism nu este expirata.

Agentia de turism Mareea, care a organizat circuitul in care a avut loc accidentul din Muntenegru si care a facut, luni, obiectul unui control al Autoritatii Nationale de Turism, arata ca se vehiculeaza in mod complet eronat, informatia conform careia licenta de turism a companiei este expirata, informeaza Mediafax. Facem precizarea ca toate autoritatile statului care au verificat de la producerea tragicului accident din Muntenegru, intreaga activitate a Mareea au constatat ca documentele .

TRAGEDIE in MUNTENEGRU. Autoritatea pentru Turism a dispus un control la agentia Mareea Travel.

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism ANT), Razvan Filipescu, a dispus un control la agentia de turism Mareea Travel, care a organizat circuitul in Muntenegru si Croatia, in cadrul caruia autocarul care transporta turistii romani s-a rasturnat intr-o prapastie, informeaza Mediafax. ANT mai precizeaza, intr-un comunicat dat publicitatii luni, ca nu are competente legale pentru verificarea firmei de transport implicata in accident. Ca urmare a incidentului petrecut in Muntenegru, .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Grapini: Vreau sa vad daca agentia Mareea este licentiata.

Ministrul delegat pentru IMM si Turism, Maria Grapini, a declarat pentru Mediafax ca a cerut in scris Autoritatii Nationale pentru Turism ANT) sa verifice agentia de turism care a organizat circuitul in Muntenegru si ca asteapta concluziile pana la sfarsitul zilei. Am cerut in scris ANT sa verifice agentia de turism. Noi avem doar atributii sa verificam daca agentia de turism este in regula, iar mai departe verificarea societatii de transport nu tine de noi. Vreau sa vad daca agentia este .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )