Libnet.ro
UNICEF

17:00

Agentia Nationala a Bunurilor Indisponibilizate are nevoie de suport politic real pentru a fi un succes

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Agentia Nationala a Bunurilor Indisponibilizate are nevoie de suport politic real pentru a fi un succes

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a afirmat ca Agentia Nationala a Bunurilor Indisponibilizate trebuie sa fie sustinuta de intreaga clasa politica pentru buna sa functionare si ca perioada in care ANAF era condusa de Gelu Diaconu este de trista amintire din cauza incapacitatii institutiei de a recupera prejudiciile din dosarele penale, potrivit unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Justitiei: DNA siAgentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate vor functiona in acelasi sediu, in Hotel Triumf

Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI) si Directia Nationala Anticoruptie DNA) vor functiona in acelasi sediu, in Hotelul Triumf. Asta a anuntat duminica ministrul Justitiei, Raluca Pruna, care a adaugat ca ANABI este functionala si este condusa de Cornel Calinescu, fost director in Ministetul Justitiei.

Raluca Pruna: Hotelul Triumf va fi sediul DNA si al Agentiei de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat duminica, cu prilejul unei ceremonii organizate de Ziua Justitiei, ca Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI) este functionala si va imparti sediul cu Directia Nationala Anticoruptie. Ambele institutii, care impart in prezent sediul de pe strada Walter Maracineanu, urmeaza sa isi mute sediul la hotelul Triumf din Bucuresti, intr-un viitor mediu spre lung, pentru ca acolo sunt necesare alte investitii, a explicat Raluca Pruna.

Raluca Pruna: La Hotel Triumf va avea sediul si Agentia Bunurilor Indisponibilizate, alaturi de DNA

Raluca Pruna: La Hotel Triumf va avea sediul si Agentia Bunurilor Indisponibilizate, alaturi de DNA .

CNADNR are nevoie de reorganizare si reprofesionalizarea personalului

Pentru realizarea proiectelor propuse, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) are nevoie atat de o reorganizare, cat si de o reprofesionalizare a personalului, astfel incat activitatea acesteia sa se bazeze pe principii moderne, de eficienta, operativitate si o asumare decizionala, considera domnul Catalin Homor, directorul general al companiei.

Urmatorul Android nu are nevoie de traducere Nougat

Urmatoarea versiune majora de Android, indiferent daca poarta numarul 6. 1 sau 7. 0, are un nume oficial anuntat de Google prin Twitter Nougat. in cazul in care aveati o dilema legata de numele urmatoarei iteratii de Android, gigantul din Mountain View s-a decis sa va lamureasca. Nougat sau Nuga, in frumosul grai romanesc, este cel [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )