Libnet.ro
UNICEF

15:00

CNADNR are nevoie de reorganizare si reprofesionalizarea personalului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNADNR are nevoie de reorganizare si reprofesionalizarea personalului

Pentru realizarea proiectelor propuse, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) are nevoie atat de o reorganizare, cat si de o reprofesionalizare a personalului, astfel incat activitatea acesteia sa se bazeze pe principii moderne, de eficienta, operativitate si o asumare decizionala, considera domnul Catalin Homor, directorul general al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Agentia Nationala a Bunurilor Indisponibilizate are nevoie de suport politic real pentru a fi un succes

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a afirmat ca Agentia Nationala a Bunurilor Indisponibilizate trebuie sa fie sustinuta de intreaga clasa politica pentru buna sa functionare si ca perioada in care ANAF era condusa de Gelu Diaconu este de trista amintire din cauza incapacitatii institutiei de a recupera prejudiciile din dosarele penale, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Theresa May: Marea Britanie are nevoie de o pozitie clara de negociere inainte de invocarea articolului 50

Secretarul de stat britanic Theresa May, unul dintre favoritii pentru pozitia de premier al Marii Britanii, sustine ca tara sa trebuie sa aiba o viziune clara asupra pozitiei sale de negociere asupra unui acord post-Brexit cu Uniunea Europeana inainte de declanseze articolul 50 din tratatul de la Lisabona, informeaza Reuters.

Urmatorul Android nu are nevoie de traducere Nougat

Urmatoarea versiune majora de Android, indiferent daca poarta numarul 6. 1 sau 7. 0, are un nume oficial anuntat de Google prin Twitter Nougat. in cazul in care aveati o dilema legata de numele urmatoarei iteratii de Android, gigantul din Mountain View s-a decis sa va lamureasca. Nougat sau Nuga, in frumosul grai romanesc, este cel [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )