Libnet.ro
UNICEF

01:06

O agentie guvernamentala americana a platit 114 milioane de dolari unui informator anonim

Hotnews Hotnews,
 O agentie guvernamentala americana a platit 114 milioane de dolari unui informator anonim

Cineva tocmai a primit 114 milioane de dolari pentru o singura zi, fara a juca la loterie sau fara a pasi intr-un cazinou. Securities and Exchange Commission SEC) isi protejeaza cu ferocitate informatorii, ceea ce inseamna ca nu vom sti niciodata cine a primit premiul-record sau ce frauda a scos la lumina. continuă pe Hotnews

Autoritatea financiara americana a acordat o recompensa record de 114 milioane de dolari unui denuntator

Autoritatea de supraveghere a pietei de capital din SUA U. Securities and Exchange Commission - SEC) a platit, recent, o suma record de 114 milioane de dolari unui singur denuntator care a oferit informatii cu privire la o serie de nereguli financiare si, de asemenea, a ajutat la investigatia demarata de catre autoritati, a anuntat institutia zilele trecute, relateaza Agerpres.

MIT si Harvard lanseaza un fond de 230 milioane dolari pentru startup-uri de tehnologie

Universitatile americane MIT si Harvard au lansat, marti, un fond de investitii de 230 de milioane de dolari pentru finantarea unor startup-uri de tehnologii care isi propun sa aduca beneficii comunitatilor, la nivel international.

Finantare de 120 milioane dolari pentru SimilarWeb, platforma prin care compari traficul de pe site-uri

SimilarWeb, o platforma folosita inclusiv de marketerii din Romania pentru compararea cifrelor de trafic obtinute de diverse site-uri, a primit marti o noua runda de finantare, de 120 de milioane de dolari, din partea unor fonduri de investitii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )