Libnet.ro
UNICEF

15:30

Agnieszka Radwanska dupa calificarea in optimi la Australian Open: Durerea e al doilea meu nume

Online Sport Online Sport,
Agnieszka Radwanska dupa calificarea in optimi la Australian Open: Durerea e al doilea meu nume

Poloneza Agnieszka Radwanska s-a calificat, vineri, in optimile de finala la Australian Open, dupa o victorie scurta si convingatoare in fata revelatiei Monica Puig din Puerto Rico. continuă pe Online Sport

FOTOGALERIE Australian Open, ziua a treia - Imagini superbe de la Melbourne (Rezultatele complete)

Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams, Maria Sharapova, Tomas Berdych si Agnieszka Radwanska au evoluat miercuri la Australian Open, obtinand toti calificarea in turul trei al competitiei de Grand Slam. Intra in material pentru a vedea unele din cele mai frumoase imagini ale zilei de la Melbourne si rezultatele complete.

Agnieszka Radwanska o scoate repede din carti pe Eugenie Bouchard

Poloneza Agnieszka Radwanska a transmis un semnal serios celorlalte rivale ramase pe tabloul de simplu la Australian Open prin victoria categorica obtinuta in fata lui Eugenie Bouchard.

Australian Open: Maria Sharapova, in optimi - Duel cu Belinda Bencic in urmatoarea partida

Maria Sharapova a ajuns, vineri, la a 600-a victorie din cariera in circuitul profesionist, dupa ce a invins-o pe Lauren Davis, scor 6-1 6-75) 6-0. In urma acestui succes, rusoaica a obtinut calificarea in optimile de la Australian Open, faza a competitiei unde o va intalni pe Belinda Bencic, cap de serie numarul 12.

FOTOGALERIE Australian Open: Imaginile zilei de la Melbourne - De la dansul lui Roger Federer, pana la privirea Serenei Williams (Rezultatele de vineri)

Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams, Maria Sharapova, Tomas Berdych si Agnieszka Radwanksa au obtinut, printre altii, calificarea in optimile de la Australian Open. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei de pe tablourile de simplu feminin si masculin, dar si cele mai interesante fotografii de vineri de la Melbourne.

Australian Open: Roger Federer, in optimi dupa o victorie in patru seturi cu Grigor Dimitrov

Roger Federer, cap de serie numarul trei, a reusit sa se califice, vineri, in optimile Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce l-a depasit, in patru seturi, pe Grigor Dimitrov cap de serie numarul 27).

Australian Open: Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna, in optimi la Melbourne

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, vineri, in optimile probei masculine de dublu de la Australian Open. Cei doi s-au impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata dublului format din Lukas Dlouhy/Jiri Vesely ambii din Cehia).

Australian Open: Novak Djokovic, in optimi - A fost testat de Andreas Seppi

Novak Djokovic cap de serie numarul unu) a obtinut o victorie muncita in fata lui Andreas Seppi, italianul reusind pret de doua seturi sa se ridice la standardele liderului mondial. Sarbul a ajuns in optimile de la Australian Open, acolo unde il va intalni pe Gilles Simon favorit numarul 14).

Australian Open: Venus Williams a fost eliminata in primul tur

Jucatoarea americana de tenis Venus Williams, cap de serie numarul 8 si locul 10 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-2, dupa o ora si 19 minute, de Johanna Konta Marea Britanie), locul 47 mondial, anunta Mediafax.

Australian Open: Irina-Camelia Begu, eliminata in primul tur

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 29 si locul 31 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Begu a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-2, dupa o ora si 20 de minute, de Johanna Larsson Suedia), pozitia 50 in ierarhia mondiala, potrivit Mediafax.

RECORD Roger Federer intra in istoria tenisului la Australian Open

Marele campion Roger Federer a scris, vineri, o noua fila in cartea de istorie a tenisului mondial masculin prin calificarea in optimile de finala la Australian Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )