Libnet.ro
UNICEF

23:30

FOTOGALERIE Australian Open: Imaginile zilei de la Melbourne - De la dansul lui Roger Federer, pana la privirea Serenei Williams (Rezultatele de vineri)

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Australian Open: Imaginile zilei de la Melbourne - De la dansul lui Roger Federer, pana la privirea Serenei Williams (Rezultatele de vineri)

Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams, Maria Sharapova, Tomas Berdych si Agnieszka Radwanksa au obtinut, printre altii, calificarea in optimile de la Australian Open. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei de pe tablourile de simplu feminin si masculin, dar si cele mai interesante fotografii de vineri de la Melbourne. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Australian Open - Imaginile zilei de la Melbourne: Lleyton Hewitt a spus adio tenisului

A patra zi de la Australian Open a fost una in care marii favoriti si-au continuat cursa catre castigarea trofeului. De asemenea, dupa infrangerea de joi suferita in fata lui David Ferrer, Lleyton Hewitt a spus adio tenisului, in fata arenei Rod Laver care l-a aplaudat la scena deschisa. Intra in material pentru a vedea cele mai interesante fotografii ale zilei si rezultatele complete.

Australian Open: Surpriza zilei la Melbourne - Petra Kvitova, eliminata de Daria Gavrilova

Daria Gavrilova Australia - locul 39 WTA) a oferit surpriza zilei de la Melbourne, dupa ce a eliminat-o pe Petra Kvitova Cehia, favorita numarul 6) si s-a calificat in turul trei de la Australian Open.

FOTOGALERIE Australian Open, ziua a treia - Imagini superbe de la Melbourne (Rezultatele complete)

Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams, Maria Sharapova, Tomas Berdych si Agnieszka Radwanska au evoluat miercuri la Australian Open, obtinand toti calificarea in turul trei al competitiei de Grand Slam. Intra in material pentru a vedea unele din cele mai frumoase imagini ale zilei de la Melbourne si rezultatele complete.

Australian Open: Fara reprezentante la Melbourne - A fost eliminata si Alexandra Dulgheru

Romania a ramas fara reprezentante pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open, dupa ce Alexandra Dulgheru a fost eliminata in turul doi) de Angelique Kerber, cap de serie numarul sapte.

Australian Open: Calificare in turul trei pentru favoritii zilei - Wawrinka, Raonic, Isner si Murray continua la Melbourne

Stanislas Wawrinka castigator la Antipozi in 2014) l-a invins pe Radek Stepanek 6-2 6-3 6-4), obtinand astfel calificarea in turul trei al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Mai departe in competitie merg si Milos Raonic favorit 13), Andy Murray favorit doi), John Isner favorit 10) si Feliciano Lopez favorit 18).

Australian Open (f): Shuai Zhang a oferit surpriza zilei: A eliminat-o pe Simona Halep - Victoria Azarenka, calificare fara game pierdut (Rezultatele zilei)

Shuai Zhang, locul 133 WTA, a oferit surpriza zilei de la Australian Open, dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep. Favorita numarul doi a parasit competitia inca din turul intai. Intr-o alta partida a zilei, Victoria Azarenka a facut o adevarata demonstratie de tenis: 6-0, 6-0 cu Alison Van Uytvanck. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate pe tabloul de simplu feminin de la Melbourne.

Australian Open: Trei romance joaca miercuri la Melbourne. Programul lor

A fost stabilit programul zilei a treia, cea de miercuri, la Australian Open, o zi in care vom trei jucatoare din Romania pe teren.

Australian Open (m): Rafael Nadal, eliminat de Fernando Verdasco dupa un meci maraton - Rezultatele zilei

Fernando Verdasco a reusit sa revina de la 1-2 la seturi si sa-l invinga pe Rafael Nadal, in primul tur de la Australian Open. Au mai parasit competitia, printre altii, Kevin Anderson favorit 11) si Fabio Fognini. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul de simplu masculin de la Melbourne.

Australian Open: inca doua eliminari romanesti la Melbourne. La fete mai avem o singura reprezentanta la simplu

Australian Open 2016 nu e deloc o competitie la care jucatoarele noastre sa se simta bine pe terenurile de la Melbourne.

Australian Open: Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna, in optimi la Melbourne

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, vineri, in optimile probei masculine de dublu de la Australian Open. Cei doi s-au impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata dublului format din Lukas Dlouhy/Jiri Vesely ambii din Cehia).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )