Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: inca doua eliminari romanesti la Melbourne. La fete mai avem o singura reprezentanta la simplu

Adevărul Adevărul,
Australian Open: inca doua eliminari romanesti la Melbourne. La fete mai avem o singura reprezentanta la simplu

Australian Open 2016 nu e deloc o competitie la care jucatoarele noastre sa se simta bine pe terenurile de la Melbourne. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE Australian Open, ziua a treia - Imagini superbe de la Melbourne (Rezultatele complete)

Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams, Maria Sharapova, Tomas Berdych si Agnieszka Radwanska au evoluat miercuri la Australian Open, obtinand toti calificarea in turul trei al competitiei de Grand Slam. Intra in material pentru a vedea unele din cele mai frumoase imagini ale zilei de la Melbourne si rezultatele complete.

Australian Open: Trei romance joaca miercuri la Melbourne. Programul lor

A fost stabilit programul zilei a treia, cea de miercuri, la Australian Open, o zi in care vom trei jucatoare din Romania pe teren.

Halep a pierdut, dar romancele se lupta la Australian Open: programul complet al zilei de miercuri la Melbourne

Simona Halep 2 WTA), Irina Begu 31 WTA) si Andreea Mitu 96 WTA) au parasit competitia, insa primul turneu de Grand Slam al anului va continua pentru alte trei sportive din Romania.

Australian Open: Andreea Mitu, eliminata in runda inaugurala de Julia Goerges

Andreea Mitu locul 96 WTA) a parasit turneul de Grand Slam de la Australian Open inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa, in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Julia Goerges, Germania, locul 45 in lume.

Australian Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din turul doi - Inca o surpriza la Melbourne

Monica Niculescu a aflat deja cu cine va evolua in turul doi de la Australian Open, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Elizaveta Kulichkova locul 109 WTA). Rusoaica a invins-o surprinzator pe Andrea Petkovic, cap de serie numarul 22.

Australian Open: Multe surprize la Melbourne din prima zi - Caroline Wozniacki, eliminata

Tabloul de simplu feminin de la Australian Open a oferit surprize inca din prima zi de intreceri. Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 16, a parasit competitia din runda inaugurala, fiind invinsa de Yulia Putintseva. Au mai fost eliminate si alte jucatoare din categoria capilor de serie: Anastasia Pavlyuchenkova 26), Anna Karolina Schmiedlova 27), Sara Errani 17) si Sloane Stephens 24). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Australian Open: Patru jucatoare din Romania pe tabloul de dublu. Doua dintre ele fac pereche la Melbourne

Azi a avut loc si tragerea la sorti a meciurilor de dublu feminin de la Australian Open. Romania e reprezentata de patru jucatoare, doua facand chiar pereche.

FOTOGALERIE Australian Open, prima zi de concurs - Cele mai frumoase imagini de la Melbourne (Rezultatele complete)

Australian Open si-a consumat prima zi de intreceri, meciurile de la Melbourne aducand multe surprize pe cele doua tablouri de simplu. Au parasit competitia nume importante capi de serie), iar Romania are deja o reprezentanta in turul doi: Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete de pe tablourile de simplu masculin si feminin, precum si cele mai frumoase imagini ale zilei.

Australian Open: Debut in forta - Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi

In acesta noapte va incepe Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dupa mai multe saptamani de pauza, tenisul spectacol revine in forta la Melbourne. Inca din prima zi de intreceri vom avea nume mari care vor sustine reprezentatii pe arenele din Melbourne Park. Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi a competitiei de la Antipozi.

Australian Open: incep surprizele mari. Prima jucatoare de Top 10 care pleaca acasa dupa primul tur de la Melbourne

Dupa ce in prima zi de la Australian Open au plecat acasa o serie intreaga de favorite, a doua zi aadus si eliminarea priemi jucatoare din Top 10.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )