Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Trei romance joaca miercuri la Melbourne. Programul lor

Adevărul Adevărul,
Australian Open: Trei romance joaca miercuri la Melbourne. Programul lor

A fost stabilit programul zilei a treia, cea de miercuri, la Australian Open, o zi in care vom trei jucatoare din Romania pe teren. continuă pe Adevărul

Australian Open: Opinia specialistilor de la Melbourne despre Simona Halep: increderea ei a aparut tarziu

Simona Halep este una dintre vedetele de la Australian Open, urmand a debuta la inceputul saptamanii viitoare la Melbourne.

Ziua romancelor la Australian Open: programul dupa care jucatoarele noastre vor intra, marti, in turul I, la Melbourne

Andreea Mitu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Simona Halep vor intra pe teren, in aceasta ordine, in runda inaugurala de la Australian Open.

Australian Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul unu la Melbourne - Cei doi au aflat adversarii din primul tur

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer va fi cap de serie numarul 1 la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dublul Florin Mergea si Rohan Bopanna sunt favoriti numarul patru la Melbourne.

FOTOGALERIE Australian Open, prima zi de concurs - Cele mai frumoase imagini de la Melbourne (Rezultatele complete)

Australian Open si-a consumat prima zi de intreceri, meciurile de la Melbourne aducand multe surprize pe cele doua tablouri de simplu. Au parasit competitia nume importante capi de serie), iar Romania are deja o reprezentanta in turul doi: Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete de pe tablourile de simplu masculin si feminin, precum si cele mai frumoase imagini ale zilei.

Australian Open: O nenorocire nu vine niciodata singura. Halep poate pierde locul doi mondial chiar la Melbourne

Simona Halep a fost eliminata in primul tur al Australian Open, iar aceasta infrangere rusinoasa ii poate creea si alte neplaceri intr-un timp foarte scurt.

Australian Open: incep surprizele mari. Prima jucatoare de Top 10 care pleaca acasa dupa primul tur de la Melbourne

Dupa ce in prima zi de la Australian Open au plecat acasa o serie intreaga de favorite, a doua zi aadus si eliminarea priemi jucatoare din Top 10.

LIVETEXT Australian Open: Drumul spre titlu incepe aici! Simona Halep - Shuai Zhang, in primul tur la Melbourne

Australian Open: Simona Halep incepe drumul spre primul Grand Slam al carierei cu o partida de incalzire, contra chinezoaicei Shuai Zhang.

Australian Open: tinuta curajoasa a Serenei Williams la prima aparitie la Melbourne

Serena Williams n-a avut un meci usor, dar a trecut in turul al doilea la Australian Open dupa o victorie cu tenismena Camila Giorgi, din Italia.

Australian Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din turul doi - Inca o surpriza la Melbourne

Monica Niculescu a aflat deja cu cine va evolua in turul doi de la Australian Open, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Elizaveta Kulichkova locul 109 WTA). Rusoaica a invins-o surprinzator pe Andrea Petkovic, cap de serie numarul 22.

Australian Open: Multe surprize la Melbourne din prima zi - Caroline Wozniacki, eliminata

Tabloul de simplu feminin de la Australian Open a oferit surprize inca din prima zi de intreceri. Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 16, a parasit competitia din runda inaugurala, fiind invinsa de Yulia Putintseva. Au mai fost eliminate si alte jucatoare din categoria capilor de serie: Anastasia Pavlyuchenkova 26), Anna Karolina Schmiedlova 27), Sara Errani 17) si Sloane Stephens 24). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )