Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: incep surprizele mari. Prima jucatoare de Top 10 care pleaca acasa dupa primul tur de la Melbourne

Adevărul Adevărul,
Australian Open: incep surprizele mari. Prima jucatoare de Top 10 care pleaca acasa dupa primul tur de la Melbourne

Dupa ce in prima zi de la Australian Open au plecat acasa o serie intreaga de favorite, a doua zi aadus si eliminarea priemi jucatoare din Top 10. continuă pe Adevărul

Simona Halep isi ia adio de la Australian Open dupa primul tur. O elimina o chinezoaica fara victorie pana acum intr-un Grand Slam

Simona Halep a fost eliminata, marti, in primul tur la Australian Open de Shuai Zhang, o jucatoare ajunsa pe tabloul principal in urma calificarilor si care nu mai castigase pana acum niciun meci intr-un turneu de Mare Slem in cele 14 tentative de pana acum.

FOTOGALERIE Australian Open, prima zi de concurs - Cele mai frumoase imagini de la Melbourne (Rezultatele complete)

Australian Open si-a consumat prima zi de intreceri, meciurile de la Melbourne aducand multe surprize pe cele doua tablouri de simplu. Au parasit competitia nume importante capi de serie), iar Romania are deja o reprezentanta in turul doi: Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete de pe tablourile de simplu masculin si feminin, precum si cele mai frumoase imagini ale zilei.

Australian Open: Monica Niculescu, prima sportiva din Romania care va juca la Melbourne

Monica Niculescu va fi prima jucatoare din Romania care va evolua la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Monica o va intalni pe Teliana Pereira, din Brazilia, luni dimineata, de la ora 05:00 ora Romaniei).

Australian Open: Monica Niculescu, victorie categorica in primul tur

Monica Niculescu a fost prima jucatoare din Romania intrata in primul tur la Australian Open. Aceasta a intalnit-o, luni dimineata, peTelianei Pereira din Brazilia.

Australian Open: Multe surprize la Melbourne din prima zi - Caroline Wozniacki, eliminata

Tabloul de simplu feminin de la Australian Open a oferit surprize inca din prima zi de intreceri. Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 16, a parasit competitia din runda inaugurala, fiind invinsa de Yulia Putintseva. Au mai fost eliminate si alte jucatoare din categoria capilor de serie: Anastasia Pavlyuchenkova 26), Anna Karolina Schmiedlova 27), Sara Errani 17) si Sloane Stephens 24). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Australian Open (m): Benoit Paire, Ivo Karlovic si Borna Coric, eliminati din primul tur (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 17, Benoit Paire a oferit una din surprizele negative ale primei zile de la Australian Open, francezul fiind invins de Noah Rubin dupa trei tiebreak-uri. Au mai parasit competitia Ivo Karlovic favorit 22) si Borna Coric. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Australian Open: Patru jucatoare din Romania pe tabloul de dublu. Doua dintre ele fac pereche la Melbourne

Azi a avut loc si tragerea la sorti a meciurilor de dublu feminin de la Australian Open. Romania e reprezentata de patru jucatoare, doua facand chiar pereche.

Australian Open: Debut in forta - Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi

In acesta noapte va incepe Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dupa mai multe saptamani de pauza, tenisul spectacol revine in forta la Melbourne. Inca din prima zi de intreceri vom avea nume mari care vor sustine reprezentatii pe arenele din Melbourne Park. Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi a competitiei de la Antipozi.

Australian Open: Trei romance joaca miercuri la Melbourne. Programul lor

A fost stabilit programul zilei a treia, cea de miercuri, la Australian Open, o zi in care vom trei jucatoare din Romania pe teren.

Australian Open: Alexandra Dulgheru, in turul al doilea! Victorie categorica in fata unui adversar modest

Alexandra Dulgheru merge in turul secund la Australian Open, dupa victoria cu 6-4, 6-2 in fata lui Storm Sanders, o jucatoare din Australia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )