Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Surpriza zilei la Melbourne - Petra Kvitova, eliminata de Daria Gavrilova

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Surpriza zilei la Melbourne - Petra Kvitova, eliminata de Daria Gavrilova

Daria Gavrilova Australia - locul 39 WTA) a oferit surpriza zilei de la Melbourne, dupa ce a eliminat-o pe Petra Kvitova Cehia, favorita numarul 6) si s-a calificat in turul trei de la Australian Open. continuă pe Hotnews

Australian Open: Multe surprize la Melbourne din prima zi - Caroline Wozniacki, eliminata

Tabloul de simplu feminin de la Australian Open a oferit surprize inca din prima zi de intreceri. Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 16, a parasit competitia din runda inaugurala, fiind invinsa de Yulia Putintseva. Au mai fost eliminate si alte jucatoare din categoria capilor de serie: Anastasia Pavlyuchenkova 26), Anna Karolina Schmiedlova 27), Sara Errani 17) si Sloane Stephens 24). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Prima zi de la Australian Open: faza zilei si premiul pentru sinceritate. Am un inceput de sezon penibil

Australian Open a inceput furtunos, cu o serie de suprize inregistrate pe ambele tablouri, cu declaratii haioase sau taioase si cu lovituri aplaudate in picioare.

Australian Open (f): Shuai Zhang a oferit surpriza zilei: A eliminat-o pe Simona Halep - Victoria Azarenka, calificare fara game pierdut (Rezultatele zilei)

Shuai Zhang, locul 133 WTA, a oferit surpriza zilei de la Australian Open, dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep. Favorita numarul doi a parasit competitia inca din turul intai. Intr-o alta partida a zilei, Victoria Azarenka a facut o adevarata demonstratie de tenis: 6-0, 6-0 cu Alison Van Uytvanck. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate pe tabloul de simplu feminin de la Melbourne.

Australian Open: O nenorocire nu vine niciodata singura. Halep poate pierde locul doi mondial chiar la Melbourne

Simona Halep a fost eliminata in primul tur al Australian Open, iar aceasta infrangere rusinoasa ii poate creea si alte neplaceri intr-un timp foarte scurt.

Australian Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din turul doi - Inca o surpriza la Melbourne

Monica Niculescu a aflat deja cu cine va evolua in turul doi de la Australian Open, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Elizaveta Kulichkova locul 109 WTA). Rusoaica a invins-o surprinzator pe Andrea Petkovic, cap de serie numarul 22.

FOTOGALERIE Australian Open, ziua a treia - Imagini superbe de la Melbourne (Rezultatele complete)

Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams, Maria Sharapova, Tomas Berdych si Agnieszka Radwanska au evoluat miercuri la Australian Open, obtinand toti calificarea in turul trei al competitiei de Grand Slam. Intra in material pentru a vedea unele din cele mai frumoase imagini ale zilei de la Melbourne si rezultatele complete.

FOTOGALERIE Australian Open, prima zi de concurs - Cele mai frumoase imagini de la Melbourne (Rezultatele complete)

Australian Open si-a consumat prima zi de intreceri, meciurile de la Melbourne aducand multe surprize pe cele doua tablouri de simplu. Au parasit competitia nume importante capi de serie), iar Romania are deja o reprezentanta in turul doi: Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete de pe tablourile de simplu masculin si feminin, precum si cele mai frumoase imagini ale zilei.

Australian Open: Trei romance joaca miercuri la Melbourne. Programul lor

A fost stabilit programul zilei a treia, cea de miercuri, la Australian Open, o zi in care vom trei jucatoare din Romania pe teren.

Australian Open (m): Rafael Nadal, eliminat de Fernando Verdasco dupa un meci maraton - Rezultatele zilei

Fernando Verdasco a reusit sa revina de la 1-2 la seturi si sa-l invinga pe Rafael Nadal, in primul tur de la Australian Open. Au mai parasit competitia, printre altii, Kevin Anderson favorit 11) si Fabio Fognini. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul de simplu masculin de la Melbourne.

Debut nefericit pentru Andreea Mitu la Australian Open

Jucatorea Andreea Mitu nu a reusit surpriza, marti dimineata, si a fost eliminata in chiar primul tur la Australian Open la cea dintai participare a sa pe tabloul principal al turneului de Mare Slem de la Antipozit.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )