Libnet.ro
UNICEF

01:05

Agresiuni sexuale au fost comise in noaptea de Anul Nou si la Berlin

Adevărul Adevărul,
Agresiuni sexuale au fost comise in noaptea de Anul Nou si la Berlin

Dupa scandalul iscat in Germania in urma agresiunilor sexuale comise in noaptea de Anul Nou la Koln si la Hamburg, apar informatii cu privire la existenta unor astfel de cazuri si in alte orase din Germania. Totusi, nu de dimensiunea celor din Koln. continuă pe Adevărul

VIDEO Koln: Zeci de agresiuni sexuale si jafuri comise de arabi si nord-africani in noaptea de Anul Nou, in centrul orasului

Zeci de agresiuni sexuale asupra unor femei si jafuri comise de arabi si nord-africani au avut loc in ajunul si in noaptea de Anul Nou in centrul orasului Koln din vestul Germaniei. Se presupune ca agresorii ar fi circa 1. 000 de barbati despre care seful Politiei locale spune ca ar fi arabi sau nord-africani, organizati in grupuri. Politia din Koln afirma ca este vorba despre o dimensiune complet noua a infractiunilor, potrivit Deutshe Welle.

Germania: ZDF isi cere scuze pentru ca a relatat cu intarziere cazurile de agresiune impotriva femeilor inregistrate in noaptea de Anul nou

Televiziunea publica germana ZDF si-a cerut scuze pentru faptul ca a prezentat cu intarziere, la fel ca majoritatea marilor nume din presa nationala, agresiunile sexuale asupra mai multor femei survenite in noaptea de Anul nou la Koln, scrie AFP.

Germania, socata de agresiunile comise la Koln in noaptea de Anul Nou

Aproximativ o mie de barbati de origine araba si africana au atacat in noaptea de Revelionoamenii care sarbatoreau intrarea in Noul An in centrul orasului german Koln, zeci de femei fiind agresate sexual si jefuite, relateaza presa germana.

Alerta in Germania. Val de agresiuni sexuale fara precedent

Primarul si politia din orasul Koln, din vestul Germaniei, se reunesc marti pentru a discuta masuri privind o serie de agresiuni sexuale si jafuri comise in zona centrala a orasului in Ajunul Anului Nou, de .

Alerta in Germania. Val de agresiuni sexuale fara precedent. Ce masuri au luat autoritatile

Primarul si politia din orasul Koln, din vestul Germaniei, se reunesc marti pentru a discuta masuri privind o serie de agresiuni sexuale si jafuri comise in zona centrala a orasului in Ajunul Anului Nou, de .

GERMANIA in alerta, dupa un val de agresiuni sexuale. Cine sunt autorii

Primarul si politia din orasul Koln, din vestul Germaniei, se reunesc marti pentru a discuta masuri privind o serie de agresiuni sexuale si jafuri.

Cumplita crima comisa de o tanara mama: Anabela a ascuns sarcina 9 luni, si-a lasat pruncul nascut de Anul Nou sa moara inghetat si a plecat la serviciu

Anabela Saran 30 de ani) a fost trimisa in fata magistratilor Tribunalului Hunedoara, cu propunere de arestare preventiva pentru omor calificat. Anchetatorii au stabilit faptul ca femeia si-a ascuns starea de graviditate de apropiatii sai si a ucis cu sange rece copilul pe care il nascuse in noaptea Anului Nou.

Boboteaza, ultima zi a sarbatorilor de Anul Nou. Ce ritualuri se fac pentru noroc si alungarea farmecelor pe 6 ianuarie, ziua cand se boteaza apele

Boboteaza este ultima zi a ciclului sarbatorilor de Anul Nou, marcata in calendar pe 6 ianuarie. Este dedicata purificarii mediului inconjurator, in special apelor, de fortele malefice.

Cum ne pacalim cu lista rezolutiilor de Anul Nou. Un istoric al mentalitatilor din Cluj explica de ce ne propunem una si, de fapt, ne dorim exact opusul

In rezolutiile de Anul Nou ale omului modern se face apel la cumpatare, la echilibru: incep o dieta, nu mai fumez, fac sport, in timp ce urarile traditionale fac apel la belsug, la prosperitate. Diferenta intre ce ne promitem ca vom face si ce ne dorim, de fapt, sa ni se intample in noul an este cauzata de faptul ca problemele societatii moderne vin din supraabundenta, explica istoricul Toader Nicoara, specialist in istoria mentalitatilor.

Nadia Comaneci a postat o poza inedita pe Facebook. Cum a petrecut celebra sportiva Anul Nou

Anul Nou a prins-o pe Nadia Comaneci la Los Angeles, alaturi de prieteni. Dupa petrecerea de Revelion, Zeita de la Montreal a iesit la o plimbare pe plaja, impreuna cu Bart si fiul lor Dylan, care au incins.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )