Libnet.ro
UNICEF

23:15

Agresiunile sexuale din Koln: Aproape toti suspectii sunt de origine straina, din Africa de Nord si din lumea araba (ministru regional)

Hotnews Hotnews,
 Agresiunile sexuale din Koln: Aproape toti suspectii sunt de origine straina, din Africa de Nord si din lumea araba (ministru regional)

Cvasitotalitatea persoanelor suspectate de violentele, in special sexuale, care au avut loc in noaptea de Anul nou la Koln sunt persoane de origine straina, in special solicitanti de azil sositi in ultimele luni in Germania, a declarat lluni ministrul regional de Interne, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Oficial german: agresiunile sexuale din noaptea de Revelion de la Koln au fost coordonate si pregatite cu mult inainte

Ministrul german al Justitiei, Heiko Maas, si-a exprimat convingerea ca agresiunile sexuale din noaptea de Revelion de la Koln au fost coordonate si pregatite cu mult inainte, acuzand organizatiile xenofobe ca folosesc aceste infractiuni pentru a alimenta ura fata de imigranti.

Aproape toti suspectii de violentele de Anul Nou din Koln sunt de origine straina

ACTUALIZARE 14:28 Thomas de Maiziere: Violentele de la Koln nu trebuie sa duca la suspiciune generala fata de imigranti Faptul ca persoane de nationalitate straina se afla la originea multor violente comise la Koln in noaptea de Anul Nou nu trebuie trecut sub tacere, dar nici nu ar trebui sa conduca la o suspiciune generala fata de refugiati si imigranti, a avertizat luni ministrul de interne german, Thomas de Maiziere, citat de Reuters.

UPDATE: Aproape toate persoanele suspectate pentru violentele din Koln au cerut azil

Inistrul de interne al landului Renania de Nord-Westfalia, Ralf Jager, a declarat, luni, ca aproape toti suspectii de violente comise in noaptea de Revelion, in Koln, sunt solicitanti de azil care au sosit in Germania in ultimele luni.

Ministrul german al Justitiei acuza grupari xenofobe ca profita de agresiunile organizate din Koln

Ministrul german al Justitiei, Heiko Maas, si-a exprimat convingerea ca agresiunile sexuale din noaptea de Revelion de la Koln au fost coordonate si pregatite cu mult inainte, acuzand organizatiile xenofobe ca folosesc aceste infractiuni pentru a alimenta ura fata de imigranti.

Agresiunile din Koln: Numarul plangerilor a urcat la 379/ Majoritatea suspectilor - refugiati sau imigranti ilegali (politia)

Numarul plangerilor legate de violentele si furturile care au avut loc in noaptea de Anul Nou la Koln vestul Germaniei) a urcat la 379, iar suspectii sunt in principal solicitanti de azil sau imigranti in situatie ilegala, a informat sambata politia locala, potrivit AFP.

VIDEO Germania: Protest al extremei-drepte fata de agresiunile din Koln, dispersat de fortele de ordine cu tunuri de apa

Politia din Koln a folosit sambata tunuri de apa pentru a dispersa un protest antiimigratie al extremei-drepte, in urma agresiunilor sexuale comise de Revelion, dupa ce au avut loc confruntari cu participantii la o contramanifestatie si fortele de ordine au fost vizate de sticle si petarde.

Primul raport privind violentele din Koln, facut public luni

Primul raport aprofundat privind violentele din Koln, semnalate de peste 500 de persoane, va fi publicat luni.

UPDATE Seful politiei din Koln a fost suspendat din functie

Seful politiei din Koln, Wolfgang Albers, a fost suspendat din functie, dupa violentele care au marcat noaptea de Anul Nou, anunta, citand surse politice locale, agentia germana DPA, preluata de AFP.

UPDATE Agresiunile din Koln: 31 de suspecti, dintre care 18 sunt solicitanti de azil / Un suspect avea la el o foaie cu traducerea in germana a unor termeni sexuali din araba

Politia efectueaza cercetari asupra a 31 de suspecti, dintre care 18 sunt solicitanti de azil, pentru violentele si furturile care au avut loc in noaptea de Anul Nou in Koln, a anuntat vineri un purtator de cuvant al ministerului federal de Interne, citat de AFP.

Agresiunile din Koln: Seful Politiei a demisionat

Seful Politiei din orasul german Koln, Wolfgang Albers, a demisionat, vineri dupa-amiaza, din cauza criticilor primite, dupa ce zeci de femei au fost agresate de sute de barbati, in Gara centrala, in noaptea de Revelion.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )