Libnet.ro
UNICEF

13:00

Agresorul fiicei cantaretului Adrian Enache a fost condamnat la inchisoare

Antena3 Antena3,
Agresorul fiicei cantaretului Adrian Enache a fost condamnat la inchisoare

Judecatoria Sectorului 1 a luat marti o decizie lui dosarul in care Kanaan Ali Riad a fost judecat pentru tentativa de viol asupra fiicei lui Adrian Enache, scrie spynews. ro. Kanaan Ali Riad a fost condamnat la. continuă pe Antena3

Un politist barladean a fost condamnat DEFINITIV la inchisoare, dupa ce a ranit mortal un pieton

Un fost politist din Barlad a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare, dupa ce a ucis cu masina un barbat in apropierea unei treceri de pietoni si apoi a fugit din zona.

Un politist din Sibiu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru omor calificat. Sentinta nu este definitiva

Un politist din judetul Sibiu, acuzat ca ar fi omorat in urma cu doi ani un localnic din satul Tapu, comuna Micasasa, a fost condamnat marti de Tribunalul Sibiu la 5 ani de inchisoare cu executare pentru omor calificat. Sentinta nu este insa definitiva, ea putand fi atacata cu apel.

Deputatul Vasile Gliga a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Deputatul Vasile Gliga a fost condamnat, marti, de magistratii Curtii Supreme la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Acesta si-a angajat sotia la biroul sau parlamentar.

iCCJ: Deputatul Vasile Gliga a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea definitiva a deputatului PSD Vasile Gliga la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )