Libnet.ro
UNICEF

07:30

Agricover Credit IFN, profit mai mare cu 47%, comparativ cu primul semestru din 2012.

România Liberă România Liberă,
Agricover Credit IFN, profit mai mare cu 47%, comparativ cu primul semestru din 2012.

Agricover Credit IFN, singura institutie financiara non-bancara specializata in finantarea agriculturii, a inregistrat, in primul semestru din 2013, un profit operational cu 47% mai mare decat aceeasi perioada a anului trecut. Rezultatele din primul semestru confirma efortul nostru de a ne dezvolta si de a oferi servicii adaptate nevoilor fermierilor. Avem o echipa dinamica, profesionista, care cunoaste indeaproape problemele fermierilor si poate, astfel, sa le ofere prompt suport financiar . continuă pe România Liberă

Agricover Credit IFN - profit net cu 20% mai mare in primul semestru

Agricover Credit IFN, singura institutie financiara non-bancara specializata exclusiv in finantarea agriculturii, a inregistrat in primul semestru un profit operational cu 47% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecutse arata intr-un comunicat de presa.

Profit in crestere, datorat extinderii echipei de vanzari

Profitul net al Agricover Credit IFN, companie a Grupului Agricover, a fost, in primul semestru din 2013, de 7. 077 lei, cu 20% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Profitul Agricover Credit IFN a urcat cu 20% in primul semestru

Agricover Credit IFN, companie specializata exclusiv in finantarea agriculturii, a inregistrat in primul semestru un profit net cu 20% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 7,25 mil. lei.

Rata creditului Prima Casa in lei este cu 30% mai mare decat cea in euro

Rata la un credit Prima Casa in lei este, in prezent, cu 30% mai mare fata de rata la un credit in euro, potrivit unei analize Imobiliare.

DEFINITIVAT 2013 Procent mai mare la Vaslui dupa rezolvarea contestatiilor

In judetul Vaslui doar 8 cadre didactice au trecut examenul de definitivat dupa contestatii, procentul final de promovabilitate fiind mai mare cu aproape 5 procente fata de cel de dinaintea contestatiilor.

Top 5: Produsele care se vand cu cel mai mare adaos comercial

Producatorii si magazinele au propria politica de adaos comerical, insa anumite produse se diferentiaza si sunt comercializate la un pret semnificativ mai mare decat cel de productie. Business Insider a realizat o lista a produselor cel mai adesea.

Titularizare 2013 Religie ortodoxa - disciplina cu cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in Cluj

Disciplina Religie ortodoxa a inregistrat cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in judetul Cluj. 51 de candidati au concurat pe un post didactic de religie. Locul al II-lea in topul celor mai cautate posturi didactice este Istoria, unde au fost 42 candidati pe loc, iar locul al III-lea este Limba si literatura romana, cu 33,33 candidati pe loc, scrie Agerpres. Descarca din articol subiectele si baremele de la Religie ortodoxa - Titularizare 2013.

Studiu: Regiunile cu cel mai mare potential in constructii. Unde este cel mai bine sa-ti dezvolti un business in domeniu

Cel mai mare numar de proiecte si cele mai mari, ca valoare in euro), se regasesc la companiile care au contracte in regiunile Bucovina si Moldova aproximativ 5 milioane euro valoare totala medie a proiectelor implementate in Bucovina, si valoare.

Trendelligent: Moldova si Muntenia, regiunile cu cea mai mare apetenta pentru constructii

Investitiile in strazi, sosele si drumuri au avut cel mai mare varf in anul 2008, de 14,33 miliarde lei, cunoscand apoi o usoara scadere si revenind pe crestere din anul 2011, 13,92 miliarde lei, conform unui comunicat al Trendelligent, companie romaneasca specializata in studii de piata B2B.

Cel mai mare grup industrial din Turcia este anchetat pentru tranzactii ilegale pe piata energiei

Implicarea politica a grupului industrial Kos, cel mai mare din Turcia, a atras atentia autoritatilor de la Ankara.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )