Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aici esti tratat regeste: cele mai populare destinatii pentru turistii medicali

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aici esti tratat regeste: cele mai populare destinatii pentru turistii medicali

Aproximativ 7 milioane de oameni calatoresc in strainatate in fiecare an pentru a rezolva diferite probleme de sanatate de la un banal tratament dentar la operatii de cancer. Pentru a atrage acesti pacienti multe tari promoveaza agresiv. continuă pe Wall-Street Ro

Vrei un bebelus? Iata cele mai mari 10 schimbari de viata aduse de un copil

Venirea pe lume a unui copil este cel mai frumos lucru ce se poate intampla intr-o familie, insa multe lucruri nu vor mai fi niciodata la fel. Esti pregatit pentru ele? Iata cele mai mari schimbari de viata aduse de un.

Cum eviti cele mai comune 5 motive de cearta intr-o casnicie

Orice casnicie are suisuri si coborasuri. Nu exista relatie de lunga durata perfecta, fara conflicte si certuri, insa cele mai multe probleme pot fi depasite. Iata care sunt cele mai comune 5 surse de conflicte.

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre. Afla unde sunt cele mai multe

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre, dintre care cele mai multe sunt pe DN 1, a anuntat, vineri, seful Seviciului Legalitate Transporturi si Control Tehnic din Politia Rutiera, George Grigore.

Vacanta in Sicilia: Top 5 cele mai luxoase vile de inchiriat!

Sicilia este o destinatie de vacanta extrem de ofertanta, punand la dispozitia turistilor un izvor nesecat de secrete care abia asteapta sa fie descoperite. In caz ca ti-ai propus ca in viitor sa bifezi o vacanta in Sicilia si planuiesti sa renunti la clasicele hoteluri in favoarea unei case pe care sa o inchiriezi doar pentru tine si familia ori prietenii tai, ADPM iti spune care sunt cele mai luxoase vile din Sicilia. Continue reading .

Adevarul Live, de la ora 15.00: Cele mai sanatoase retete de vara, de la bucatarii The Flavours

Bucatarii The Flavours iti dezvaluie cele mai sanatoase retete de vara si explica de ce le-au intrecut pe femei in arta culinara.

Viile de odinioara ale Clujului purtau numele padurii Hoia, unul dintre cele mai bantuite locuri din lume

Istoricul clujean Lukacs Jozsef spune ca exista izvoare scrise din 1377 care arata faptul ca in Hoia erau plantatii de vita-de-vie. Pe Versantul pietros in maghiara, K337;mal) si pe Versantul vitelului in maghiara, Borjumal) ale dealului Cetatuia si in continuare, pe versantul sudic al dealului Hoia, au fost cele mai intinse culturi cu vii ale orasului Cluj.

Dan Sova: Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara

Conform lui Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara, motiv pentru care anii care urmeaza vor fi luate in calcul pentru reabilitari.

Romania, printre cele mai dependente tari de finantarea externa

Tara noastra reprezinta unul din statele cele mai vulnerabile la intrarile de capital privat strain, din cauza dependentei de finantare externa, se arata intr-un studiu al Institutului International de Finante IIF).

Cele mai importante lectii pe care le vei afla vreodata despre piata FOREX.

Iti place sau nu, esti expus Riscului Valutar. Orice activ este denominat intr-o valuta, oricare ar fi aceea. De exemplu, considera cazul unui roman. Chiar daca portofoliul sau economiile au performat bine in lei romanesti RON), in ultimii ani imaginea este mai putin roz impotriva celorlalte valute majore, precum Euro, Dolarul, Francul, sau impotriva marfurilor. Pentru ca toti utilizam produse importate, puterea de cumparare este afectata daca activele sau economiile sunt mentinute intr-o .

Grupul Renault - Nissan a inregistrat cele mai mari reduceri de costuri din istorie in 2012.

Grupul Renault - Nissan, din care face parte si marca romaneasca, Dacia, anunta reduceri de costuri de 2,69 miliarde euro pentru anul 2012, record in istoria de 24 de ani a aliantei franco-nipone. Spre deosebire de 2011 reducerile de costuri au fost mai mari cu 54%, potrivit Automotive News Europe. Alianta dintre cei doi mari producatori auto devine din ce in ce mai stransa, mai ales in contextul situatiei financiare internationale fragile. Renault si Nissan au reusit sa ajunga la un nivel al .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )