Libnet.ro
UNICEF

11:30

De ce a ajuns noul Cod penal motiv de scandal? Florin Iordache (PSD): Lipsa de comunicare

Antena3 Antena3,
De ce a ajuns noul Cod penal motiv de scandal? Florin Iordache (PSD): Lipsa de comunicare

Modificarile aduse noului Cod penal au ajuns motiv de mare scandal din cauza lipsei de comunicare, este de parere juristul Florin Iordache, deputat PSD. intrebat cum s-a ajuns in aceasta situatie din cauza. continuă pe Antena3

Socialistii europeni critica noul Cod penal. Swoboda: Modificarea contravine valorilor UE. E un pas inapoi

Liderul socialistilor din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a declarat, joi, ca modificarea Codului Penal contravine valorilor UE, este un adevarat pas inapoi pentru tara, o decizie rea pentru tara.

Ungureanu va depune sesizare de neconstitutionalitate privind noul Cod Penal

Senatorul Mihai-Razvan Ungureanu, presedintele partidului For and ta Civica FC), va depune la Curtea Constitu and tionala a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate privind modificarile Codului Penal adoptate marti in plenul Camerei Deputatilor, se arata intr-un comunicat primit astazi la redac and tie.

SUA critica noul Cod penal. Martin Harris, ingrijorat de aceasta problema

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Martin Harris, a declarat ca este ingrijorat in ceea ce priveste proiectul de modificare a Codului Penal adoptat de Parlament, el considerand ca ANI si DNA sunt motorul.

Protest spontan in Piata Victoriei fata de Noul Cod Penal

Mai multi bucuresteni au iesit miercuri seara din casa pentru a protesta fata de noua forma a Codului Penal, pe care acestia il acuza profund incorect. Manifestantii au inceput sa se adune inca de la ora 18. 00, protestul fiind anuntat pe Facebook.

Florin Iordache, PSD: Solicitarea lui Antonescu, neregulamentara.

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, joi, ca solicitarea liderului PNL Crin Antonescu de a se rediscuta in Camera Deputatilor modificarile la Codul Penal este neregulamentara, pentru ca nu poate fi reluat votul la o lege adoptata. Citeste si: Antonescu: Propun respingerea prin vot a modificarilor Codului Penal. Trebuie rediscutate toate articolele care scot anumite categorii de sub raspunderea penala Iordache, citat de Mediafax, sustine ca sunt doua cazuri in care o lege votata de .

Laura Codruta Kovesi: Noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile din anchete/ Nu am fost consultati cu privire la modificarile la Codul Penal, nu a existat o dezbatere publica

Sefa DNA, Codruta Kovesi, a declarat joi, la Gandul Live, ca o prevedere din noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile, in conditiile in care, inainte de a se obtine autorizatie pentru acestea, persoana vizata in ancheta va trebui instiintata ca este urmarita penal, informeaza Mediafax.

Laura Codruta Kovesi: Noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile din anchete

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Codruta Kovesi, a declarat joi, la Gandul Live, ca o prevedere din noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile, in conditiile in care, inainte de a se obtine autorizatie pentru acestea, persoana vizata in ancheta va trebui instiintata ca este urmarita penal, informeaza Mediafax. Kovesi: Nu am fost consultati cu privire la modificarile la Codul Penal, nu a existat o dezbatere publica.

Kovesi: Noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile.

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi, la Gandul Live, ca o prevedere din noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile, in conditiile in care, inainte de a se obtine autorizatie pentru acestea, persoana vizata in ancheta va trebui instiintata ca este urmarita penal. Exista o prevedere care va intra in vigoare in noul Cod de Procedura Penala si care ne cere sa fie inceputa urmarirea penala inainte sa putem obtine autorizatie de interceptare. Practic, noi .

Noul Cod Penal ii vizeaza si pe ministri: Chiuariu, Ridzi, Seres pot scapa de raspundere

Presedintele CSM, Oana Schmidt Haineala, a declarat, astazi, ca modificarile aduse CP ii includ in categoria functionarilor publici si pe parlamentarii acuzati ca au comis fapte penale in perioada in care au condus ministere, Chiuariu, Ridzi sau Seres.

Bucurestenii ies in strada pentru a protesta fata de amendamentele aduse noului Cod Penal

Un protest indreptat catre coruptia parlamentarilor urmeaza sa aiba loc duminica dupa-masa, ca reactie la amendamentele aduse de acestia noului Cod Penal, extrem de contestat atat de opinia publica, cat si de forurile internationale. Oamenii sunt asteptati in Piata Universitatii la fantana) incepand cu ora 16.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )