Libnet.ro
UNICEF

11:00

Kovesi: Noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile.

România Liberă România Liberă,
Kovesi: Noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile.

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi, la Gandul Live, ca o prevedere din noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile, in conditiile in care, inainte de a se obtine autorizatie pentru acestea, persoana vizata in ancheta va trebui instiintata ca este urmarita penal. Exista o prevedere care va intra in vigoare in noul Cod de Procedura Penala si care ne cere sa fie inceputa urmarirea penala inainte sa putem obtine autorizatie de interceptare. Practic, noi . continuă pe România Liberă

Laura Codruta Kovesi: Noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile din anchete

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Codruta Kovesi, a declarat joi, la Gandul Live, ca o prevedere din noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile, in conditiile in care, inainte de a se obtine autorizatie pentru acestea, persoana vizata in ancheta va trebui instiintata ca este urmarita penal, informeaza Mediafax. Kovesi: Nu am fost consultati cu privire la modificarile la Codul Penal, nu a existat o dezbatere publica.

Laura Codruta Kovesi: Noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile din anchete/ Nu am fost consultati cu privire la modificarile la Codul Penal, nu a existat o dezbatere publica

Sefa DNA, Codruta Kovesi, a declarat joi, la Gandul Live, ca o prevedere din noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile, in conditiile in care, inainte de a se obtine autorizatie pentru acestea, persoana vizata in ancheta va trebui instiintata ca este urmarita penal, informeaza Mediafax.

Kovesi: Noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile din anchete

Sefa DNA, Codruta Kovesi, a declarat joi, ca o prevedere din noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile, in conditiile in care, inainte de a se obtine autorizatie pentru acestea, persoana.

Stop furtului si comertul ilegal cu lemn. Noul Cod Silvic a fost aprobat de Senat si urmeaza sa ajunga la Camera Deputatilor

Noul Cod Silvic a fost aprobat de Senat si urmeaza sa ajunga la Camera Deputatilor. Autoritatile isi propun ca prin modificarile aduse Codului Silvic sa stopeze furtul si comertul ilegal cu lemn si sa.

De ce a ajuns noul Cod penal motiv de scandal? Florin Iordache (PSD): Lipsa de comunicare

Modificarile aduse noului Cod penal au ajuns motiv de mare scandal din cauza lipsei de comunicare, este de parere juristul Florin Iordache, deputat PSD. intrebat cum s-a ajuns in aceasta situatie din cauza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )