Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ajutoare pentru spaniolii care traiesc sub pragul saraciei. Crucea Rosie Spaniola colecteaza donatii la scara nationala

Antena3 Antena3,
Ajutoare pentru spaniolii care traiesc sub pragul saraciei. Crucea Rosie Spaniola colecteaza donatii la scara nationala

Crucea Rosie Spaniola si-a lansat traditionala campanie anuala de colectare de donatii la scara nationala. Pentru prima data, in acest an, fondurile sunt destinate celor peste doua milioane de saraci din. continuă pe Antena3

Surse: Guvernul acorda ajutoare pentru aproximativ 500 de angajati Oltchim

Guvernul a decis in sedinta de miercuri sa acorde ajutoare sociale pentru aproximativ 500 de angajati Oltchim OLT), au declarat surse oficiale, relateaza sursele de presa.

Trei ambulante s-au succedat la sediul central al PSD, pentru revolutionarii care protesteaza.

Trei ambulante au venit, luni, la sediul central al PSD, pentru a interveni in cazul unor revolutionari care protesteaza in fata sediului partidului, informeaza Mediafax. Doua dintre ambulante au fost solicitate pentru a interveni in cazul a doi revolutionari carora li s-a facut rau si care au fost transportati catre spital. Cea de-a treia a fost chemata pentru a-i acorda primul ajutor la fata locului unui alt revolutionar aflat in greva foamei. Revolutionarii s-au strans, luni dimineata, in .

Amenzi mai mari pentru soferii care vor fi prinsi fara anvelope de iarna

Soferii care vor fi surprinsi de Politia Rutiera fara anvelope de iarna in acest sezon, risca sa plateasca amenzi mai mari cu 4,5% fata de anul trecut. Amenda este cuprinsa intre 630 si 1. 400 de lei.

Bolivia: Mandat de arestare pentru generalul care l-a capturat pe Che Guevara

Justitia boliviana a emis un mandat de arestare pentru generalul in rezerva Gary Prado Salmon, celebru pentru capturarea lui Ernesto Che Guevara in 1967, din cauza legaturilor sale cu un grup de mercenari, a anuntat miercuri judecatorul Sixto Fernandez, citat de AFP.

Norvegia prezinta un buget pentru 2013 care reflecta o insolenta vigoare economica

Guvernul norvegian a prezentat luni un proiect de buget pentru anul 2013 care reflecta excelenta sanatate a tarii, cu un excedent si o crestere care fac sa paleasca celelalte tari europene, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )