Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ajutor de 3,57 mil euro de la Parlamentul European pentru fostii angajati de la Mechel

B1 B1,
Ajutor de 3,57 mil euro de la Parlamentul European pentru fostii angajati de la Mechel

Peste trei milioane de euro vor fi alocati pentru sprijinirea muncitorilor disponibilizati de la combinatul Mechel. Masura, care apare in raportul eurodeputatului PMP Siegfried Muresan, a fost aprobata de Comisia. continuă pe B1

Comisia pentru bugete a PE aproba un ajutor de 3,57 mil euro pentru fostii angajati de la Mechel

Comisia pentru bugete a Parlamentului European a aprobat, joi, raportul eurodeputatului PMP Siegfried Muresan, prin care vor fi alocate 3,57 milioane euro pentru sprijinirea lucratorilor disponibilizati de la combinatul Mechel.

Mallul Veranda de langa Piata Obor, la linia de start: 60 mil. euro pentru 15.000 mp de spatii verzi, restaurante pe 1.500 mp si circa 100 de magazine

Compania Prodplast Imobiliare, controlata de omul de afaceri Florin Pogonaru, a demarat lucrarile de pregatire a terenului pentru constructia mallului Veranda de langa Piata Obor din Capitala, o investitie totala de 60 mil. euro.

Modernizarea semafoarelor din Bucuresti, estimata la 16 mil. euro

Instalatiile si echipamentele pentru managementul traficului rutier in Capitala vor fi refacute de Admnistratia Strazilor Bucuresti, care vrea sa contracteze servicii de mentenanta, reparatii si modernizare, in cadrul unui proiect estimat la 71,1.

Corina Cretu, desemnata comisar european pentru Politica Regionala

Comisia Europeana a prezentat oficial, ieri, componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, unde Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.

Corina Cretu, dupa ce a fost desemnata comisar european pentru Politica Regionala: Ma onoreaza desemnarea si sustinerea Guvernului

Noul Executiv european propus de Jean Claude Juncker a fost prezentat oficial, Corina Cretu fiind desemnata comisar european pentru Politica Regionala. In prima declaratie facuta dupa numire, Corina Cretu a multumit presedintelui CE si Guvernului Ponta.

Zgonea, pe Facebook: Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici Regionale

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici Regionale, a precizat, pe pagina sa de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Zgonea, pe Facebook: CorinaCretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale, a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Presedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a trimis vineri lista comisarilor desemnati, fara mentionarea portofoliilor, premierului italian Matteo Renzi, a carui tara detine presedintia semestriala a UE.

UPDATE Zgonea, pe Facebook: CorinaCretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale/ Postarea a fost stearsa

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale, a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Presedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a trimis vineri lista comisarilor desemnati, fara mentionarea portofoliilor, premierului italian Matteo Renzi, a carui tara detine presedintia semestriala a UE. 30 Postarea nu mai apare pe pagina de Facebook a lui Valeriu Zgonea.

Zgonea, pe Facebook: Felicitari Corinei Cretu! Ea va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale, a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Felicitari Corinei Cretu! Ea va ocupa functia.

Valeriu Zgonea, pe Facebook: Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale, a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Felicitari Corinei Cretu! Ea va ocupa functia de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )