Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ajutor pentru cateii din padoc. Necuvantatoarele sunt imbracate ca sa faca fata gerului

Adevărul Adevărul,
Ajutor pentru cateii din padoc. Necuvantatoarele sunt imbracate ca sa faca fata gerului

Temperaturile scazute de afara sunt simtite din plin si de catei. 10% dintre cei 500 de catei din padocul de la Toomesti sunt imbracati cu haine primite donatii. Tot ca sa-i ajute sa treaca cu bine peste ger, angajatii de la padoc le dau zilnic cate o masa calda si ii invelesc in custi cu paturi. continuă pe Adevărul

Studiu: 2015, cel mai violent an din istoria moderna pentru crestinii din intreaga lume

Anul 2015 a fost cel mai violent an din istoria moderna pentru crestinii din intreaga lume, potrivit unui raport Open Doors, preluat de site-ul Basilica, potrivit Agerpres. Studiul prezinta primele 50 de tari in care conditiile de trai ale crestinilor sunt foarte dificile.

Tineri retinuti pentru inselaciune prin metoda pomana pentru decedatii din Clubul Colectiv

Trei tineri au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si complicitate la inselaciune prin metoda pomana pentru decedatii din Clubul.

Cati bani a dat Biserica Ortodoxa pentru victimele din Colectiv

Dupa tragedia din clubul Colectiv, au existat acuzatii ca Biserica nu a fost alaturi de victime si familiile acestora. Reprezentantii Patriarhiei Romane spun acum ca lucrurile nu au stat chiar asa si ca au.

Circa 40 de sirieni si afgani au fugit dintr-un centru pentru refugiati din Norvegia, de teama ca vor fi expulzati in Rusia

Aproximativ 40 de imigranti extracomunitari au fugit dintr-un centru pentru solicitanti de azil din Norvegia, de teama ca ar putea fi deportati in Rusia, informeaza editia norvegiana a publicatiei The Local, citata de Mediafax.

Zeci de imigranti au fugit dintr-un centru pentru refugiati din Norvegia

40 de imigranti extracomunitari au fugit dintr-un centru pentru solicitanti de azil din Norvegia.

Proiect de lege inedit: 15 zile de inchisoare pentru cersetorii din Rusia

Politia din Moscova vrea o lege la nivel national prin care cersetorii de pe strazi sa poata fi condamnati la o pedeapsa de pana la 15 zile de inchisoare, a relatat marti cotidianul Kommersant, citat de DP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )