Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ajutor de urgenta de 36 milioane de euro pentru Marea Britanie, in urma inundatiilor

Antena3 Antena3,
Ajutor de urgenta de 36 milioane de euro pentru Marea Britanie, in urma inundatiilor

Guvernul britanic a anuntat joi ca deblocheaza o finantare de urgenta de 130 milioane de lire sterline 36 milioane euro) pentru a veni in ajutorul sinistratilor ca urmare a inundatiilor catastrofale ce. continuă pe Antena3

Foodpanda primeste o finantare de 20 milioane euro pentru extinderea globala

Platforma online pentru comenzi de mancare Foodpanda si brandul afiliat hellofood au primit o finantare suplimentara, in valoare de 20 de milioane de euro, de la un grup de investitori printre care se numara si Phenomen Ventures, se arata intr-un comunicat de presa.

Ministerul de Externe a sesizat Comisia Europeana in legatura cu suspendarea unor imprumuturi pentru studenti romani in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat Comisia Europeana cu privire la masura de suspendare, in Marea Britanie, a unor imprumuturi pentru studentii romani. Conform unui comunicat MAE citat de Mediafax, in continuarea demersurilor efectuate la nivel bilateral, Ministerul Afacerilor Externe a facut in cursul zilei un demers de sesizare a Comisiei Europene cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul britanic studentilor europeni inscrisi in unitati de invatamant superior din aceasta tara.

Romania intoarce si bate Marea Britanie in Fed Cup

Sorana Cirstea a avut un set in fata britanicei Heather Watson in prima partida de simplu a confruntarii cu Marea Britanie din cadrul Fed Cup pentru a pierde in cele din urma in decisiv. Insa, in al doilea meci, Simona Halep a intrat in forta si a egalat, trimitand partida in decisiv, la inalnirea de dublu. Acolo, Begu si Niculescu au defilat si au castigat pentru Romania meciul cu britanicele, pentru ca sambata sa avem partida cu Letonia care ne poate duce mai departe.

Cirstea pierde in decisiv primul meci cu Marea Britanie, Halep egaleaza!

Sorana Cirstea a avut un set in fata britanicei Heather Watson in prima partida de simplu a confruntarii cu Marea Britanie din cadrul Fed Cup pentru a pierde in cele din urma in decisiv. Insa, in al doilea mec, Simona Halep a intrat in forta si a egalat, trimitand partida in decisiv.

Cirstea pierde in decisiv primul meci cu Marea Britanie

Sorana Cirstea a avut un set in fata britanicei Heather Watson in prima partida de simplu a confruntarii cu Marea Britanie din cadrul Fed Cup pentru a pierde in cele din urma in decisiv.

MAE a sesizat CE in legatura cu suspendarea unor imprumuturi pentru studenti romani in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat Comisia Europeana cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul.

Marea Britanie a suspendat unele imprumuturi pentru studentii romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a sesizat, astazi, Comisia Europeana CE) cu privire la masura de suspendare, in Marea Britanie, a unor imprumuturi pentru studentii romani inscrisi la unitati de invatamant din aceasta tara, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul ministerului.

MAE sesizeaza CE privind suspendarea imprumuturilor pentru studentii romani din Marea Britanie.

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat miercuri Comisia Europeana cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul britanic studentilor europeni inscrisi in unitati de invatamant superior din aceasta tara, relateaza Agerpres. Potrivit unui comunicat al MAE, in cadrul unei scrisori adresata comisarilor europeni pentru Justitie, Viviane Reding si celui pentru Educatie, Androulla Vassiliou, .

Tenis: Romania - Marea Britanie 2-1, in Fed Cup

Echipa feminina de tenis a Romaniei a invins Marea Britanie cu scorul de 2-1, vineri seara, la Budapesta, in Grupa I valorica a Zonei Europa-Africa a competitiei Fed Cup. Soarta confruntarii a fost decisa de perechea Irina Begu / Monica Niculescu, care s-a impus cu 6-0, 6-2 in meciul de dublu cu Jocelyn Rae/Heather Watson, noteaza Agerpres.

Tenis: Romania a invins Marea Britanie in Fed Cup

Echipa feminina de tenis a Romaniei a invins Marea Britanie cu scorul de 2-1, vineri seara, la Budapesta, in Grupa I valorica a Zonei Europa-Africa a competitiei Fed CupSoarta confruntarii a fost decisa de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )