Libnet.ro
UNICEF

10:00

Foodpanda primeste o finantare de 20 milioane euro pentru extinderea globala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Foodpanda primeste o finantare de 20 milioane euro pentru extinderea globala

Platforma online pentru comenzi de mancare Foodpanda si brandul afiliat hellofood au primit o finantare suplimentara, in valoare de 20 de milioane de euro, de la un grup de investitori printre care se numara si Phenomen Ventures, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Foodpanda primeste o finantare de 20 milioane de dolari pentru extinderea globala

Platforma online pentru comenzi de mancare Foodpanda si brandul afiliat hellofood au primit o finantare suplimentara, in valoare de 20 de milioane de dolari, de la un grup de investitori printre care se numara si Phenomen Ventures, se arata intr-un comunicat de presa.

Proiectul pentru extinderea Aeroportului din Oradea a fost aprobat

Proiectul pentru extinderea si modernizarea Aeroportului din Oradea a fost aprobat de Autoritatea de Management a Programului Operational Sectorial Transporturi AMPOST), valoarea lucrarilor fiind de 96 de milioane de lei, din care 85 la suta provin.

Probleme la CFR Cluj. Arpad Paszkany vrea circa 125 de milioane de euro pentru pachetul majoritar

Omul de afaceri clujean cauta de ceva timp un investitor sau un grup de investitori care sa vina alaturi de el si sa finanteze gruparea din Gruia. Problemele financiare l-au facut pe omul de afaceri sa scoata la vanzare pachetul majoritar de 51% din actiuni, pretul fiind de circa 125 de milioane de euro.

Lichiditate de aproape 2,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 10,74 milioane lei aproximativ 2,4 milioane euro).

Producatorul slovac de lactate Koliba estimeaza afaceri de 5,5 milioane euro in Romania, in acest an

Producatorul slovac de cascaval si unt Koliba se asteapta anul acesta la o cifra de afaceri de 5,5 milioane euro pe piata romaneasca, cu 57% mai mare comparativ cu rezultatul din 2013, de 3,5 milioane euro.

Lichiditate de peste 3,6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 16,37 milioane lei aproximativ 3,64 milioane euro).

incasari de 5 milioane de euro pentru Ibiza Sol in 2013

Complexul rezidential Ibiza Sol, situat in zona de nord a capitalei, a avut anul trecut incasari totale de 4. 923 de euro, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Complexul rezidential Ibiza Sol a inregistrat anul trecut incasari de aproape 5 milioane euro

Complexul rezidential Ibiza Sol, situat in zona de nord a Capitalei, a avut anul trecut incasari totale de 4,89 milioane euro, inregistrand un numar de 89 de contracte incheiate, din care 46 au fost acorduri de vanzare-cumparare si 43 de inchiriere.

Israelul ofera compensatii de 20 milioane dolari Turciei pentru raidul asupra flotilei umanitare din Gaza

Israelul a decis sa ofere compensatii de 20 milioane de dolari familiilor activistilor turci ucisi sau raniti in asaltul asupra flotilei umanitare din Gaza, in 2010, a anuntat ziarul israelian Haaretz. Publicatia sustine ca diplomati europeni au confirmat, sub anonimat, ca intre Israel si Turcia se duc negocieri in acest sens, in scopul normalizarii relatiilor dintre cele doua state, afectate dupa incidentul din 2010.

Foodpanda a atras 20 de milioane de dolari investitii si continua expansiunea globala

Foodpanda si brandul afiliat Hellofood, cel mai dinamic serviciu de livrari mancare la domiciliu la nivel global, au primit inca 20 de milioane de dolari fonduri de la un grup de investitori printre care si Phenom Ventures.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )