Libnet.ro
UNICEF

10:30

Lichiditate de aproape 2,4 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproape 2,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 10,74 milioane lei aproximativ 2,4 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de peste 3,6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 16,37 milioane lei aproximativ 3,64 milioane euro).

Producatorul slovac de lactate Koliba estimeaza afaceri de 5,5 milioane euro in Romania, in acest an

Producatorul slovac de cascaval si unt Koliba se asteapta anul acesta la o cifra de afaceri de 5,5 milioane euro pe piata romaneasca, cu 57% mai mare comparativ cu rezultatul din 2013, de 3,5 milioane euro.

Complexul rezidential Ibiza Sol a inregistrat anul trecut incasari de aproape 5 milioane euro

Complexul rezidential Ibiza Sol, situat in zona de nord a Capitalei, a avut anul trecut incasari totale de 4,89 milioane euro, inregistrand un numar de 89 de contracte incheiate, din care 46 au fost acorduri de vanzare-cumparare si 43 de inchiriere.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 468 milioane euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 468 milioane de euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Fotbal: Bourceanu, transferat la Trabzonspor pentru 1,3 milioane euro.

Internationalul roman Alex Bourceanu, capitanul echipei Steaua Bucuresti, va juca la formatia turca Trabzonspor, care va achita pentru el suma de 1,3 milioane de euro. Bourceanu 28 ani), al carui contract cu campioana Romaniei expira in vara, va avea un salariu de 800. 000 de euro la Trabzonspor. Mijlocasul a parasit cantonamentul Stelei din Spania si a ajuns in Turcia pentru a semna contractul cu formatia aflata pe locul 6 in Super Lig, care este si calificata in saisprezecimile de finala ale .

Foodpanda primeste o finantare de 20 milioane euro pentru extinderea globala

Platforma online pentru comenzi de mancare Foodpanda si brandul afiliat hellofood au primit o finantare suplimentara, in valoare de 20 de milioane de euro, de la un grup de investitori printre care se numara si Phenomen Ventures, se arata intr-un comunicat de presa.

Air France investeste 200 de milioane euro in modernizarea aeronavelor Boeing 777

Air France a anun and tat un program de investi and tii ce include modernizarea a 44 de aeronave Boeing 777, prin montarea a 2,102 cabine Business, investi and tia totala ridicandu-se la 200 de milioane de euro, se arata intr-un comunicat de presa trimis redac and tiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )