Libnet.ro
UNICEF

01:05

Akos Mora, mai aproape de pierderea mandatului

România Liberă România Liberă,
Akos Mora, mai aproape de pierderea mandatului

La mai bine de un an de cand Curtea Suprema a decis, definitiv, ca senatorul PNL Akos-Daniel Mora s-a aflat in incompatibilitate, fapta sanctionata de lege cu interdictia de a mai ocupa o functie publica timp de trei ani, Comisia juridica a Senatului a votat ca acesta sa-si piarda mandatul. continuă pe România Liberă

Comisia juridica a votat incetarea mandatului senatorului Akos Mora: Plenul va da votul final

Comisia juridica din Senat a adoptat, marti, un raport favorabil pentru incetarea mandatului senatorului PNL Akos Mora. Decizia vine dupa ce Agentia Nationala de Integritate a cerut in repetate randuri.

Comisia juridica a aprobat incetarea mandatului de senator al lui Akos Mora

Comisia juridica din Senat a adoptat, marti, un raport favorabil pentru incetarea mandatului senatorului PNL Akos Mora, solicitata in repetate randuri de Agentia Nationala de Integritate ANI), dupa ce instanta a decis ca acesta s-a aflat intr-o situatie de incompatibilitate.

Raport favorabil in Comisia juridica din Senat pentru incetarea mandatului de senator al lui Akos Mora

Urmeaza ca la nivelul Comisiei juridice sa fie redactat raportul si inaintat Biroului Permanent al Senatului, iar apoi ca plenul sa decida prin vot asupra mandatului senatorului PNL.

Agentia Nationala de Integritate cere datele de identificare ale senatorilor Comisiei juridice care au discutat cazul Akos Mora

Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), a cerut Senatului procesul-verbal al sedintei Comisiei juridice in care s-a discutat cazul Mora si datele de identificare ale senatorilor participanti, amintind ca neaplicarea sanctiunii disciplinare atrage sanctiunea contraventionala sau penala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )