Libnet.ro
UNICEF

18:00

ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul PSD obtine un nou mandat la Primaria Vaslui. La Barlad, primar PNL

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul PSD obtine un nou mandat la Primaria Vaslui. La Barlad, primar PNL

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval PSD), a castigat un nou mandat, cu aproximativ 75 la suta din voturi, potrivit datelor centralizate de partide din aproximativ jumatate dintre sectiile de votare. Cites . continuă pe România Liberă

Alegeri locale 2016. Candidatul PSD, Ionel Ciunt, a votat pentru o administratie locala mai prietenoasa

Alegeri locale 2016. Fostul prefect, Ionel Ciunt, a votat la ora 8, pentru transformarea Zalaului dintr-un oras prafuit, intr-unul european.

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc, un nou mandat ca edil al Clujului. PNL castiga si CJ

Emil Boc, actualul primar al Clujului, a castigat detasat un nou mandat, fiind cotat cu 69,1% din voturi, potrivit unui sondaj exit-poll.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Chereches, un nou mandat din puscarie, la Baia Mare

UPDATE LUNI: Catalin Chereches a castigat un nou mandat la Primaria Baia Mare, cu peste 70% din voturi, desi se afla in arest la Penitenciarul de Maxima Siguranta Gherla, arata datele numaratorii paralele realizate de Coalitia pentru Baia Mare.

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc, un nou mandat ca edil al Clujului

Emil Boc, actualul primar al Clujului, a castigat detasat un nou mandat, fiind cotat cu 69,1% din voturi, potrivit unui sondaj exit-poll.

Alegeri locale 2016 Cluj. PSD Cluj acuza: Adversarii politici nu respecta legislatia lipind chiar in ziua votului stickere cu sigla PSD pe masinile clujenilor

Alegeri locale 2016 Cluj. PSD Cluj sustine, printr-un comunicat ca adversarii politici nu ar respecta legislatia in vigoare si lipesc, chiar in ziua votului, stickere cu sigla PSD pe masinile clujenilor.

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa voteze oameni care nu vand iluzii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, duminica, in jurul orei 10. 15, la sectia de votare amenajata la Scoala Mircea cel Batran din Turnu Magurele.

ALEGERI LOCALE 2016. George Scripcaru, un nou mandat la Primaria Brasov

George Scripcaru ramane primar al Brasovului, cu 50% din voturi, potrivit primelor estimari locale. El se afla la al patrulea mandat si de data aceasta a candidat ca independent. Scripcaru este trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si luare de mita.

Alegeri locale 2016. Presedintele PSD Dolj: Vom obtine mult peste 50 de procente la Consiliul Local Municipal si la Consiliul Judetean

Alegeri locale 2016. Claudiu Manda, presedintele PSD Dolj, a declarat ca toti cei care vor ocupa functii de conducere in administratie vor fi reprezentantii tuturor craiovenilor si doljenilor.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Chereches, un nou mandat din puscarie

Potrivit unor exit-poll-uri locale, Catalin Chereches, candidat din partea Coalitiei pentru Baia Mare, a castigat din puscarie fotoliul de edil in Baia Mare, cu un procent estimat de aproximativ 70%, conform B1TV.

Rezultate Alegeri locale 2016. Candidatul PNL judecat pentru constituirea unui grup infractional organizat a castigat Primaria Cungrea

Rezultate Alegeri locale 2016. Liviu Dumitru Voiculescu, judecat pentru constituirea unui grup infractional organizat, dosar aflat pe rolul Tribunalului Dolj, a castigat in cadrul Alegerilor locale 2016 Primaria Cungrea, fiind unul din cei 12 primari ai PNL in judetul Olt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )