Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alegeri locale 2016 Galati. Un alegator reclama ca a votat altcineva in locul lui. Sectia, aflata in centrul orasului, a fost temporar inchisa

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016 Galati. Un alegator reclama ca a votat altcineva in locul lui. Sectia, aflata in centrul orasului, a fost temporar inchisa

Alegatorul a constatat ca in dreptul lui exista o semnatura ca si cum ar fi votat. Politia a deschis o ancheta, iar activitatea sectiei de votare a fost inchisa temporar. continuă pe Adevărul

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI Toti cei 12 candidati la Primaria Galati, apartinand partidelor si aliantelor politice, sau independenti, au raspuns urmatoarelor intrebari.

Alegeri locale 2016 Galati. Ce au facut in ziua votului oamenii care locuiesc in cea mai poluata localitate din Moldova

Alegeri locale 2016. Traind in imediata apropiere a Combinatului siderurgic si a haldei de zgura, locuitorii din Smardan, judetul Galati, au avut in combinat si o binecuvantare pentru ca au avut unde munci), dar si un blestem, caci au trait in fumul furnalelor. in ultimii ani, pe fondul inchiderii tot mai multor sectii din combinat, locurile de munca s-au volatilizat, insa efectele poluarii inca se fac simtite.

Alegeri locale 2016. Suparare de alegator: Primarul nu mi-a pus canapea la poarta. Am votat cu celalalt!

Oarecum debusolati, in speranta unei schimbari care nu mai vine de 25 de ani, brailenii din mediul rural au votat in numar mai mare decat cei din municipiu, la alegerile locale 2016. Pe parcursul zilei de 5 iunie, sectiile de votare de la sate au fost vizitate de grupuri-grupuri de alegatori a caror medie de varsta tinde, in general, dincolo de cea de-a doua tinerete.

Alegeri locale 2016 Oradea. Ilie Bolojan a votat pentru continuitate, in timp ce Adelina Coste a votat cu gandul la oradeni si bihoreni

Inca de la primele ore ale diminetii, candidatii la alegerile locale 2016 Oradea la functia de primar au iesit la vot.

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat pentru continuarea proiectelor din Sibiu

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat la sectia din Scoala Generala numarul 4, de pe Strada Spartacus din Sibiu. Sotia presedintelui Klaus Iohannis a pus stampila ora 12.

ALEGERI LOCALE 2016. Galati: Incompatibilul, penalul si plagiatorul.

Candidatii cu sanse reale la Primaria Galati au la activ numeroase controverse: traseism, probleme cu legea sau acuzatii de plagiat.

Alegeri locale 2016 Galati. Si pacientii si-au dorit sa voteze. Urna mobila a fost solicitata de peste 160 de galateni internati in Spitalul de Urgenta

Urna de vot mobila a fost pusa si la dispozitia pacientilor. La Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Apostol Andrei din Galati au solicitat sa voteze 161 de persoane. Conducerea unitatii medicale a amplasat cabinele in salile de mese ale sectiilor spitalicesti, iar pentru cei nedeplasabili, urna a fost adusa la patul bolnavilor.

Alegeri locale 2016 Galati. Scandal la o sectie de votare dupa ce doi alegatori a primit buletine de vot duble. in aceasi sectie, un individ s-a baricadat in cabina

Sectia de votare nr 58 din Galati, care functioneaza in interiorul Scolii Generale nr. 17, pare sa fie, cel putin deocamdata, locul preferat de galatenii cu probleme. Nu mai putin de trei incidente au avut loc de la primele ore ale diminetii.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce nereguli reclama un reprezentat UDMR

Presedintele UDMR Ciuc, Borboly Csaba, reclama faptul ca nu s-a regasit pe listele permanente si a fost plimbat de la o sectie la alta, sustinand ca acest lucru a fost reclamat si de alti cetateni, care nu sunt lasati sa voteze pe listele suplimentare. Potrivit unui comunicat remis de UDMR Ciuc, mai multi locuitori din Miercurea Ciuc au fost trimisi la alte sectii de vot decat cele in care isi exprimau in mod obisnuit optiunea electorala, din cauza faptului ca listele electorale contin erori.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GALATI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GALATI

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI Toti cei 12 candidati la Primaria Galati, apartinand partidelor si aliantelor politice, sau independenti, au raspuns urmatoarelor intrebari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )