Libnet.ro
UNICEF

14:30

ALEGERI LOCALE 2016. Lia Olguta Vasilescu: Daca cetatenii Craiovei sunt multumiti, vor opta si ei pentru continuitate

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Lia Olguta Vasilescu: Daca cetatenii Craiovei sunt multumiti, vor opta si ei pentru continuitate

Lia Olguta Vasilescu,candidatul PSD la Primaria Craiova, a declarat ca a votat pentru continuitate si a facut apel la cetateni sa se prezinte in numar cat mai mare la vot. continuă pe România Liberă

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova VIDEO

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

ALEGERI LOCALE 2016. Lia Olguta Vasilescu, cercetata penal, un nou mandat in fruntea Primariei Craiova (sondaj)

Lia Olguta Vasilescu a castigat un nou mandat la Primaria Craiova, conform sondajelor de opinie.

ALEGERI LOCALE 2016. Craiova: Lia Olguta Vasilescu nu renunta

Primarul in functie, Lia Olguta Vasilescu, candideaza din partea PSD pentru un nou mandat, in ciuda problemelor pe care le are cu legea. Pentru a o contrcandida, PNL a apelat la fostul fotbalist Pavel Badea.

Alegeri locale 2016 Craiova. Lia Olguta Vasilescu: Am dat un vot foarte optimist, pentru continuitate

Candidatul PSD la Primaria Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a votat in aceasta dimineata la Liceul CFR din Craiova. Adevarul. ro va va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile locale 2016.

Alegeri locale 2016. Primarii penali realesi

Alegeri locale 2016. Mai multi edili din Romania cu grave probleme penale au fost realesi in functia de primar. Printre acestia se numara Catalin Chereches, Lia Olguta Vasilescu si George Scripcaru.

Lia Olguta Vasilescu mai castiga un mandat la Craiova

Rezultat previzibil la Craiova, chiar daca DNA i-a dat palpitatii principalului candidat. Astfel, Lia Olguta Vasilescu de la PSD mai castiga un mandat de primar, potrivit Adevarul. ro. De altfel, ea era si.

Alegeri locale 2016. Reportaj in sectiile de votare: Primarul trebuie sa tina cont de vointa alegatorilor

Alegeri locale 2016. Cetatenii care au implinit varsta de 18 ani, inclusiv in ziua alegerilor, pot sa voteze, pe baza actului de indentitate. Pentru alegerile locale 2016 au fost amenjate 529 de sectii de votare.

Alegeri locale 2016. Prezenta la vot in Alba Iulia

Alegeri locale 2016. Un numar de 316. 241 de cetateni din judetul Alba cu drept de vot sunt chemati duminica la urne pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale. Cetatenii care au implinit 18 ani, inclusiv in ziua alegerilor, pot sa-si exercite dreptul de vot, pe baza actului de identitate la alegeri locale 2016 Alba.

Alegeri locale 2016. Prezenta la vot in Targu-Mures

Alegeri locale 2016. La alegerile locale 2016 sunt asteptati sa-si exprime dreptul la vot peste 480 de mii de oameni in tot judetul Mures. in ceea ce priveste prezenta la vot, situatia ar putea fi comparabila cu anul 2012. Atunci doar jumatate din cetatenii cu drept de vot si-au ales candidatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )