Libnet.ro
UNICEF

14:00

ALEGERI LOCALE 2016. Mii de pacienti voteaza, duminica, in spitale

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Mii de pacienti voteaza, duminica, in spitale

Mii de pacienti internati in spitale pot vota, duminica, prin intermediul urnelor mobile. Managerii de spital au declarat, pentru Mediafax, ca pana in ziua alegerilor au fost alcatuite liste cu persoanele internate care doresc sa-si exercite dreptul de vot. continuă pe România Liberă

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinuluipentru CJ Arges

Alegeri locale 2016. Argesenii sunt asteptati duminica, 5 iunie, la alegerile locale 2016, sa isi aleaga nu doar primarii si consilierii locali, ci si consilierii judeteni.

Alegeri locale 2016 Pitesti. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Pitestenii sunt asteptati duminica, 5 iunie, sa isi aleaga primarul. Pentru fotoliul de edil sef al Municipiului Pitesti se lupta 10 candidati.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Calarasi

Alegeri locale 2016. Calarasenii sunt chemati duminica, 5 iunie, la alegerile locale 2016, pentru a vota, pe langa primari, si consilierii locali si judeteni. La Calarasi, pentru locurile din Consiliul Judetean se bat personaje cunoscute care au mai facut parte din administratie, dar si nume noi.

ALEGERI LOCALE 2016. Zeci de mii de politisti si jandarmi asigura ordinea publica

Peste 65. 800 de politisti, jandarmi, pompieri, politisti de frontiera asigura, duminica, ordinea publica, la alegerile locale, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI).

ALEGERI LOCALE 2016. Mobilizare impresionanta de forte la alegeri. Zeci de mii de angajati MAI asigura un vot fara incidente

Peste 65. 000 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne sunt angrenati in asigurarea masurilor pentru buna desfasurare a alegerilor locale de duminica.

ALEGERI LOCALE 2016.Vicepremierul Vasile Dancu: Cred ca schimbarea incepe azi. Viitorul primar al Clujului nu trebuie sa incurce foarte tare

Vicepremierul Vasile Dancu voteaza la Colegiul Energetic din Cluj-Napoca. el a declarat ca aceste alegeri locale nu sunt neaparat despre localitati ci despre schimbarea Romaniei.

Alegeri locale 2016 Vaslui. 50 de bolnavi au solicitat urna mobila - 9 pacienti internati la Psihiatrie vor vota pe patul de spital

Alegeri locale 2016 Vaslui. 50 de pacienti internati la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui au solicitat sa voteze in saloane.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Alba

Alegeri locale 2016. Alegerile locale pentru Consiliul Judetean se desfasoara in 2016 cu totul diferit fata de scrutinul din urma cu patru ani. Alegatorii voteaza doar lista de candidati, iar presedintele institutiei se va alege de catre consilieri. Cinci formatiuni politice au depus liste pentru alegeri locale 2016 Consiliul Judetean Alba.

ALEGERI LOCALE 2016. Romanii cu drept de vot sunt asteptati la urne. 5 iunie, ziua in care tu decizi viitorul comunitatii tale

Romania voteaza! Cetatenii care au implinit 18 ani, inclusiv in ziua alegerilor, pot sa-si exercite dreptul de vot, pe baza actului de identitate. Alegatorii se pot.

ALEGERI LOCALE 2016. 679 de persoane care implinesc, duminica, varsta de 18 ani, pot merge la vot

679 de persoane care implinesc, duminica, varsta legala de vot, isi pot exprima preferintele la alegerile locale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )