Libnet.ro
UNICEF

22:00

ALEGERI LOCALE 2016. Premiera: Presedintele Iohannis a votat abia la 18.30. Ce s-a intamplat

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Premiera: Presedintele Iohannis a votat abia la 18.30. Ce s-a intamplat

Presedintele Klaus Iohannis si-a exercitat dreptul de vot de abia la ora 18. 30, la liceul Jean Monnet din Capitala. Anterior, purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, a declarat ca seful statului ar fi avut niste probleme tehnice in privinta arondarii la o sectie de votare si ca isi va exercita acest drept pana la inchiderea urnelor. continuă pe România Liberă

VIDEO Alegeri locale 2016 Cluj. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan: Am votat pentru o schimbare la nivelul municipiului Cluj-Napoca

Alegeri locale Cluj 2016. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a votat, duminica dimineata, la ora 9. 00 la Gradinita Mica Sirena.

Alegeri locale 2016 Oradea. Ilie Bolojan a votat pentru continuitate, in timp ce Adelina Coste a votat cu gandul la oradeni si bihoreni

Inca de la primele ore ale diminetii, candidatii la alegerile locale 2016 Oradea la functia de primar au iesit la vot.

Alegeri locale 2016. Localitatile salajene in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele permanente se ragasesc doar 23.

Alegeri locale 2016 Galati. Un alegator reclama ca a votat altcineva in locul lui. Sectia, aflata in centrul orasului, a fost temporar inchisa

Alegatorul a constatat ca in dreptul lui exista o semnatura ca si cum ar fi votat. Politia a deschis o ancheta, iar activitatea sectiei de votare a fost inchisa temporar.

ALEGERI LOCALE 2016. Bogdan Sava: Am votat astazi pentru bunastarea cetateanului

Primarul interimar al Capitalei si candidatul PNL la primaria Sectorului 4, Razvan Sava, s-a prezentat, duminica, la Scoala gimnaziala nr. 108, unde a votat pentru bunastarea cetateanului si pentru o administratie moderna si transparenta. aleg .

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Am votat acum cateva clipe cu speranta ca bucurestenii si familiile lor vor avea o viata mai buna

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a mers duminica dimineata, in jurul orei 09. 00, la Colegiul Tudor Vianu din Bucuresti, pentru a-si exprima preferinta la alegerile locale.

ALEGERI LOCALE 2016. Premiera ciudata intr-o comuna din Satu Mare

In comuna Vama din judetul Satu Mare s-a intamplat pentru prima data in istorie sa fie un singur candidat la primarie. Desi actualul candidat, Vasile Corodan i-a invitat pe reprezentantii ce.

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat pentru continuarea proiectelor din Sibiu

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat la sectia din Scoala Generala numarul 4, de pe Strada Spartacus din Sibiu. Sotia presedintelui Klaus Iohannis a pus stampila ora 12.

Alegeri locale 2016. Presedintele CJ Salaj, Tiberiu Marc: Am votat pentru cei care pot schimba in bine asteptarile salajenilor

Alegeri locale 2016. Candidatii la alegerile locale din acest an au fost activi si vrand sa dea un exemplu, au iesit la vot la primele ore ale diminetii.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Prahova

Alegeri locale 2016. Majoritatea partidelor politice au depus liste de candidaturi pentru sefia Consiliului Judetean Prahova, dar si pentru consilierii judeteni. Aceste alegeri locale 2016 consemneaza o premiera, adica presedintele CJ Prahova nu va mai fi ales uninominal, ci indirect, prin votul consilierilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )