Libnet.ro
UNICEF

06:00

ALEGERI LOCALE 2020 Marian Oprisan a pierdut functia de Presedinte al Consiliului Judetean Vrancea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI LOCALE 2020 Marian Oprisan a pierdut functia de Presedinte al Consiliului Judetean Vrancea

Candidatul PSD, Marian Oprisan a pierdut sefia Consiliului Judetean Vrancea in favoarea contracandidatului liberal, Catalin Toma. continuă pe Ziarul Bursa

Marian Oprisan a pierdut functia de presedinte al CJ Vrancea, dupa 20 de ani. Catalin Toma, candidatul PNL, a castigat cu 44,4% din voturi

Infrangere dureroasa in judetul Vrancea, unde Marian Oprisan, unul dintre ultimii baroni ai PSD de pe vremea cand Adrian Nastase era premier, si presedinte al Consiliului Judetean de 20 de ani, si-a.

Marian Oprisan pierde Vrancea dupa 20 de ani

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a pierdut, dupa votul de duminica, aceasta functie pe care o detinea de a aproximativ 20 de ani.

Marian Oprisan, dupa infrangerea din Vrancea: Am sufletul impacat, lupta continua!

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, presedinte de Consiliu Judetean si candidat pentru aceeasi functie la scrutinul loca, a reactionat dupa infrangerea surprinzatoare de duminica in fata liberalului Catalin Toma.

Alegeri locale 2020. Cine sunt cei zece candidati pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad

Alegerile pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad aduce la start zece candidati. Actualul presedinte si doi deputati sunt printre candidati.

Marian Oprisan, prima reactie dupa ce a pierdut alegerile in Vrancea: Am sufletul impacat

Marian Oprisan, baronul PSD invins in alegerile locale organizate duminica, a avut o prima reactie dupa ce a pierdut presedintia CJ Vrancea. Marian Oprisan a postat luni un mesaj pe Facebook in care sustine.

Rezultate alegeri locale 2020 Cine este candidatul PNL care a reusit sa il invinga pe baronul PSD Vrancea Marian Oprisan

Baronul PSD Marian Oprisan pierde functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea dupa 20 de ani. Cel care a reusit sa il invinga la alegerile locale de duminica este senatorul liberal Catalin Toma, in varsta de 43 de ani.

Marian Oprisan, pe cale sa piarda alegerile in Vrancea, anunta Rares Bogdan: Conform numaratorii noastre paralele am eliberat Vrancea de PSD

PSD ar urma sa incaseze o infrangere dureroasa in judetul Vrancea, unde baronulMarian Oprisannu ar fi reusit sa castige inca un mandat in fruntea Consiliului Judetean, potrivit lui Rares Bo.

Alegeri locale 2020. Ion Iliescu nu poate vota anul acesta! Ce se intampla cu fostul presedinte

Alegeri locale 2020. Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, nu va vota la aceste alegeri locale, care au loc astazi, 27 septembrie 2020. Astfel, Ion Iliescu nu-si va exprima optiunea de vot nici fizic, dar nu a solicitat nici urna mobila. Alegeri locale 2020. Ion Iliescu nu poate vota anul acesta! Motivul? Totul se intampla .

Alegeri locale 2020. De ce nu voteaza fostul presedinte Ion Iliescu

Alegeri locale 2020. Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu nu va vota la aceste alegeri locale.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cristian Gentea (PSD) a castigat Primaria Pitesti - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Pitesti. Potrivit unor surse politice, Cristian Gentea PSD) a castigat Primaria Pitesti. Acesta se afla la prima candidatura pentru functia de primar al Pitestiului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )