Libnet.ro
UNICEF

09:00

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cluj. Nici un alegator nu a venit la vot in comuna Alunis.

România Liberă România Liberă,
ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cluj. Nici un alegator nu a venit la vot in comuna Alunis.

Doua sectii de votare din comuna clujeana Alunis nu au inregistrat, duminica, pana la ora 10. 00, nici un votant, in timp ce la sectia de la Piatra Fantanele, judetul Bistrita-Nasaud, au votat, pana la pranz, doua persoane, care au parcurs pe jos cinci kilometri, prin viscol si zapada, informeaza Mediafax. Presedintele Biroului Electoral Judetean BEJ) Cluj, judecatorul Monica Trofin, a declarat, duminica, la raportarea prezentei la vot, ca in mediul rural din judet . continuă pe România Liberă

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Suceava: Un alegator, amendat pentru ca a sesizat la 112 o falsa ...

Un alegator din judetul Suceava a fost amendat cu 500 de lei dupa ce a sunat la 112 si a reclamat ca a primit trei buletine de vot la sectia de votare unde este arondat, in urma verificarilor constatandu-se insa ca reclamatia a fost falsa, informeaza Mediafax. Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat ca un alegator din comuna suceveana Moara a sesizat prin 112 ca la sectia de votare unde a votat a primit trei buletine de vot in loc de doua. Sesizarea a fost .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Numaratoarea paralela a PARTIDELOR: Prezenta la vot la ora 18. ...

Potrivit numaratorii paralele la urne efectuata de partide, la ora 18. 00 prezenta la vot era de 36. 7%, potrivit Rtv. net. Peste 6 milioane de romani cu drept de vot au mers sa aleaga viitorii parlamentari pentru urmatorii patru ani. La fel ca in anii trecuti, si la numaratoarea paralela a voturilor la urne efectuata de partide cel mai mare procent a fost inregistrat in judetul Teleorman, urmat de Braila si Constanta. Cele mai mici prezente s-au inregistrat in Banat .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Un alegator a murit intr-o sectie de vot din Prahova.

Un alegator in varsta de 85 de ani a murit in urma unui stop cardiac, cand se afla la o sectie de votare din Ploiesti, relateaza Agerpres. Barbatul a fost resuscitat cateva zeci de minte in sectia de votare, insa medicii nu au putut sa il salveze, a declarat seful Serviciului Judetean de Ambulanta Prahova, Daniel Nicolae. Procesul de votare a fost suspendendat 40 de minute, fiind reluat in jurul pranzului.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. BEC: Prezenta la vot, la ora 21.00, a fost de 41,72%.

Prezenta la vot, la nivel national, la alegerile parlamentare, la ora 21. 00, a fost de 41,72%, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central, Marian Muhulet, potrivit Mediafax. Potrivit lui Marian Muhulet, prezenta la vot, la nivel national, in mediul urban, pana la ora 21. 00, a fost de 40,49%. In mediul rural, prezenta la vot, la ora 21. 00, a fost de 43,4%. Intr-un numar de 21 judete, prezenta la vot a fost superioara mediei .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. BEC: Prezenta la vot la ora 21. ...

Prezenta la vot in Bucuresti la ora 21. 00 a fost de 39,36 %, cea mai mare pondere a alegatorilor care s-au prezentat la urne fiind in sectorul 1, iar cei mai mica, in sectorul 5, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central BEC), Marian Muhulet, potrivit Mediafax. Astfel, la alegerile parlamentare de duminica, au votat 39,36 % dintre cei 1. 122 de alegatori din Capitala. Cea mai mare prezenta la vot, respectiv de 42,39 %, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. BEJ Brasov:: Un membru al unei sectii, prins incercand sa dea ...

Biroul Electoral Judetean Brasov a fost sesizat cu privire la cateva nereguli in ziua alegerilor, intre care persoane care au votat pe liste suplimentare desi sectia la care erau arondati era in apropiere si un membru al unei sectii prins incercand sa dea mai multe buletine de vot alegatorilor. Potrivit reprezentantului BEJ Brasov, Claudiu Petra, s-a primit o sesizare referitoare la faptul ca la sectia de votare 104, membrii sectiei respective au permis unui numar de .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Un barbat de aproape 101 ani a votat la Pitesti, fiind primit cu ...

Un barbat in varsta de aproape 101 ani, din Pitesti, a votat duminica, fiind primit cu aplauze de cei din sectia de votare, si a declarat ca voteaza de cand avea 21 de ani, spunand ca romanii trebuie sa iasa la vot pentru ca majoritatea sa decida, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de votare Barbatul a votat la .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ioan Oltean: Ne gandim la legitimitatea Parlamentului, cu o asa ...

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, candidat ARD pe Colegiul III, a afirmat ca, prin prezenta scazuta la vot, Parlamentul din urmatoarea legislatura nu va avea legitimitate din partea poporului, potrivit Realitatea. net. Oltean a votat la sectia din comuna Feldru si a declarat ca a votat cu gandul la o Romanie care sa se aseze in randul tarilor democrate din vestul Europei. Am votat pentru o Romanie libera, pentru o Romanie europeana, pentru o presa .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Elena Udrea a votat cu speranta pentru Roman.

Deputatul PDL Elena Udrea a votat, duminica, la o sectie de votare din municipiul Roman, cu speranta ca drumul pe care a pornit Romania in ultimii ani, catre democratie totala si catre Europa, sa fie ireversibil, potrivit Mediafax. Elena Udrea a spus ca are emotii si ca se bucura ca lumea iese la vot, desi ninge. Ma bucur ca, desi ninge, lumea iese la vot. Am vazut oameni votand inca de la 7. 00 dimineata, de cand am iesit pe scara blocului. Ma bucur ca romanii .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Frunzaverde: Am votat pentru terminarea starii de stat ...

Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a declarat, la iesirea de la vot, ca alegerile de astazi pot fi lovitura de gratie pentru statul politienesc, informeaza Agerpres. Am votat pentru terminarea, o data pentru totdeauna, a haosului administrativ din Romania, a vrajbei politice si a starii de stat politienesc. Acest vot este foarte important, unul din cele mai importante voturi pe care romanii le dau din 1990 pana in prezent. Este un vot intr-un an de destin al .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )