Libnet.ro
UNICEF

07:00

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ioan Oltean: Ne gandim la legitimitatea Parlamentului, cu o asa ...

România Liberă România Liberă,
ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ioan Oltean: Ne gandim la legitimitatea Parlamentului, cu o asa ...

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, candidat ARD pe Colegiul III, a afirmat ca, prin prezenta scazuta la vot, Parlamentul din urmatoarea legislatura nu va avea legitimitate din partea poporului, potrivit Realitatea. net. Oltean a votat la sectia din comuna Feldru si a declarat ca a votat cu gandul la o Romanie care sa se aseze in randul tarilor democrate din vestul Europei. Am votat pentru o Romanie libera, pentru o Romanie europeana, pentru o presa . continuă pe România Liberă

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Oltean: Am votat ca sa le fie mai bine tuturor romanilor.

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean, a declarat ca a votat ca sa le fie mai bine tuturor romanilor, nu numai unora dintre ei, informeaza Mediafax. Ioan Oltean a votat, duminica, la ora 13. 30, intr-o sectie de votare din comuna Feldru, aflata in Colegiul 3 Camera Deputatilor, unde el candideaza pentru un nou mandat de deputat. Am votat pentru o Romanie dreapta, pentru o Romanie europeana, pentru Romania celor multi si nu a celor putini, pentru .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Chelaru: Elena Udrea se afla pe locul doi, dupa ...

Vicepresedintele PSD Ioan Chelaru a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX ca Elena Udrea, candidat in colegiul Roman pentru Camera Deputatilor, se afla pe locul al doilea, dupa candidatul USL Liviu Bratescu, cotat cu 48,4%. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Chelaru a precizat ca pana in acest moment la nivelul colegiului Roman pentru Camera Deputatilor s-au numarat voturile din 9 sectii de votare din totalul de 49. Citeste si USL .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Becali: Astazi nu sunt alegeri parlamentare.

Europarlamentarul George Becali a sustinut duminica, dupa ce si-a exercitat votul, ca Legea fundamentala trebuie interpretata in spiritul ei, nu in litera, ca in litera. o scrii sau nu o scrii, informeaza Mediafax. Intrebat cum vede ideea suspendarii din functie a presedintelui Traian Basescu, in cazul in care acesta nu-l va desemna ca premier pe Victor Ponta daca USL obtine majoritatea parlamentarilor, Becali a raspuns: Nu trei cuvinte sau o fraza scrisa pe o .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI: 41 de contraventii inregistrate pana la ora 17:00, cele mai ...

Un numar de 370 de sesizari privind scrutinul electoral de duminica, respectiv 183 in mediul urban si 187 in rural, au fost primite, pana la ora 17. 00, de reprezentantii MAI, 41 dintre acestea fiind pentru contraventii, cele mai multe in judetele Dambovita si Gorj, informeaza MAI, potrivit Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Prahova: Aproximativ 100 de sectii FARA energie electrica, ...

Alimentarea cu energie electrica este intrerupta, duminica seara, in aproximativ 100 de sectii de votare din 26 de localitati din judetul Prahova afectate de viscol, astfel ca votarea se desfasoara la lumina lumanarilor, felinarelor sau lanternelor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Barbat de 61 de ani, MORT la iesirea dintr-o sectie de votare din ...

Un barbat in varsta de 61 de ani din localitatea doljeana Intorsura a murit, duminica, la scurt timp dupa ce a votat, el prabusindu-se in apropierea sectiei de votare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de votare Barbatul a mers, duminica dupa-amiaza, la sectia de votare 378 din localitatea .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Toader: Am votat pentru o Romanie integrata in Europa corespunzator.

Liderul grupului parlamentar al PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a votat, duminica, in municipiul Tecuci, pentru o Romanie integrata in Europa corespunzator, pentru o dezvoltare economica si o dezvoltare a initiativei private, ca elemente fundamentale, potrivit Mediafax. Mircea Toader a votat la ora 15. 00, in municipiul Tecuci, in colegiul in care candideaza pentru un nou mandat de parlamentar. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, obtine peste 70 ...

Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, a fost ales deputat cu peste 70% din voturile alegatorilor din Colegiul uninominal 1 - Valea Prahovei, pe fondul unei prezente la vot de peste 40%, in conditiile in care in colegiul in care a candidat zeci de sectii de votare nu au avut energie electrica. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Mircea Rosca a declarat, duminica seara, corespondentului MEDIAFAX ca numaratoarea paralela si partiala .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Liderul PSD Dolj: Din estimarile noastre toti ...

Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, duminica seara, ca, potrivit estimarilor partidului, candidatii USL din judet au obtinut peste 50 la suta din voturile alegatorilor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Este posibil sa avem un rezultat fara precedent in judetul Dolj. Din estimarile noastre, toti candidatii obtin peste 50 la suta. Spre exemplu, din sondajul facut de CCSB, candidatul PC de .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Nicolaescu: TOATE colegiile din Bucuresti sunt ...

Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le-a obtinut pana in acest moment toate cele 40 de colegii de senatori si deputati de la nivelul Capitalei sunt castigate de USL cu peste 50% din voturile exprimate. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Nicolaescu a fost intrebat care sunt estimarile la nivelul Capitalei in ceea ce priveste scorul obtinut pentru castigarea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )