Libnet.ro
UNICEF

07:00

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Prahova: Aproximativ 100 de sectii FARA energie electrica, ...

România Liberă România Liberă,
ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Prahova: Aproximativ 100 de sectii FARA energie electrica, ...

Alimentarea cu energie electrica este intrerupta, duminica seara, in aproximativ 100 de sectii de votare din 26 de localitati din judetul Prahova afectate de viscol, astfel ca votarea se desfasoara la lumina lumanarilor, felinarelor sau lanternelor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de . continuă pe România Liberă

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, obtine peste 70 ...

Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, a fost ales deputat cu peste 70% din voturile alegatorilor din Colegiul uninominal 1 - Valea Prahovei, pe fondul unei prezente la vot de peste 40%, in conditiile in care in colegiul in care a candidat zeci de sectii de votare nu au avut energie electrica. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Mircea Rosca a declarat, duminica seara, corespondentului MEDIAFAX ca numaratoarea paralela si partiala .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Dragnea: Sper ca reprezentantii USL in sectii sa ne ...

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat, duminica, la venirea la sediul USL, speranta ca reprezentantii USL in sectiile de votare sa-si respecte obligatia de a trimite la sectii copiile proceselor verbale pentru numaratoarea paralela si sa nu plece, Doamne fereste!, la bautura, potrivit Mediafax. Intrebat, duminica seara, daca sistemul numaratorii paralele a USL mai functioneaza, Dragnea a raspuns: Ala de care spune Videanu ca e ilegal? .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. BEJ Brasov:: Un membru al unei sectii, prins incercand sa dea ...

Biroul Electoral Judetean Brasov a fost sesizat cu privire la cateva nereguli in ziua alegerilor, intre care persoane care au votat pe liste suplimentare desi sectia la care erau arondati era in apropiere si un membru al unei sectii prins incercand sa dea mai multe buletine de vot alegatorilor. Potrivit reprezentantului BEJ Brasov, Claudiu Petra, s-a primit o sesizare referitoare la faptul ca la sectia de votare 104, membrii sectiei respective au permis unui numar de .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Chelaru: Elena Udrea se afla pe locul doi, dupa ...

Vicepresedintele PSD Ioan Chelaru a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX ca Elena Udrea, candidat in colegiul Roman pentru Camera Deputatilor, se afla pe locul al doilea, dupa candidatul USL Liviu Bratescu, cotat cu 48,4%. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Chelaru a precizat ca pana in acest moment la nivelul colegiului Roman pentru Camera Deputatilor s-au numarat voturile din 9 sectii de votare din totalul de 49. Citeste si USL .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Omul de afaceri Sebastian Ghita, ales deputat cu peste ...

Omul de afaceri Sebastian Ghita, care a candidat pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din judetul Prahova, a fost ales cu peste 60 la suta din voturi, conform numaratorii paralele si partiale realizata de USL, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Potrivit co-presedintelui USL Prahova, Mircea Cosma, numaratoarea paralela si partiala realizata de reprezentantii USL in sectiile de votare din Colegiul .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cluj. Nici un alegator nu a venit la vot in comuna Alunis.

Doua sectii de votare din comuna clujeana Alunis nu au inregistrat, duminica, pana la ora 10. 00, nici un votant, in timp ce la sectia de la Piatra Fantanele, judetul Bistrita-Nasaud, au votat, pana la pranz, doua persoane, care au parcurs pe jos cinci kilometri, prin viscol si zapada, informeaza Mediafax. Presedintele Biroului Electoral Judetean BEJ) Cluj, judecatorul Monica Trofin, a declarat, duminica, la raportarea prezentei la vot, ca in mediul rural din judet .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Un alegator a murit intr-o sectie de vot din Prahova.

Un alegator in varsta de 85 de ani a murit in urma unui stop cardiac, cand se afla la o sectie de votare din Ploiesti, relateaza Agerpres. Barbatul a fost resuscitat cateva zeci de minte in sectia de votare, insa medicii nu au putut sa il salveze, a declarat seful Serviciului Judetean de Ambulanta Prahova, Daniel Nicolae. Procesul de votare a fost suspendendat 40 de minute, fiind reluat in jurul pranzului.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Bucurestenii voteaza pentru alegerea deputatilor si senatorilor ...

Bucurestenii voteaza duminica in 1. 239 de sectii de votare din cele sase sectoare ale Capitalei pentru alegerea deputatilor si senatorilor din 40 de colegii uninominale, potrivit Mediafax. In Bucuresti sunt asteptate sa se prezinte la urne 1. 122 de persoane cu drept de vot. Din cei aproape 1,8 milioane de alegatori, 206. 837 sunt in Sectorul 1, 322. 848 in Sectorul 2, 402. 271 in Sectorul 3, 274. 931 in Sectorul 4, 248. 910 in Sectorul 5 si 334. 325 in Sectorul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ilie Sarbu obtine aproximativ 65 la suta din voturi, ...

Ilie Sarbu, candidat in Colegiul 4 din Timis pentru un nou mandat de senator, a obtinut aproximativ 65 la suta din voturi, conform numaratorii paralele facute de USL Timis, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Potrivit numaratorii paralele a USL Timis, Ilie Sarbu a obtinut un scor de aproximativ 65 la suta in Colegiul 4 pentru Senat. In localitatea Victor Vlad Delamarina, Sarbu a obtinut 95 la suta din .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Opt deputati din zece candideaza pentru un nou mandat in viitorul ...

Aproximativ opt deputati din zece candideaza pentru un nou mandat in viitorul legislativ, majoritatea optand sa isi pastreze locul in Camera, dar si colegiile in care au fost alesi in urma cu patru ani, potrivit Mediafax. Astfel, din cei 89 de deputati PSD, 69 vor figura pe buletinele de vot la alegerile din 9 decembrie, din partea USL, patru depunandu-si candidatura in alte circumscriptii, iar doi pentru Senat. In competitia pentru un fotoliu in Camera Deputatilor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )