Libnet.ro
UNICEF

11:00

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cozi la sectiile de votare din Chisinau.

România Liberă România Liberă,
ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cozi la sectiile de votare din Chisinau.

Alegatorii romani din Republica Moldova stau la coada la sectiile de votare din Chisinau pentru a-si exprima dreptul de vot. La o sectie randul e de cateva zeci de metri. Oamenii spun ca au venit sa voteze pentru un viitor mai bun al Romaniei, exprimandu-si speranta ca aceasta va continua sa ajute Republica Moldova, iar unii voteaza pentru unirea celor doua state, potrivit Agerpres. Cea mai solicitata este sectia de votare 184, care este situata in centrul Chisinaului. Aici a inceput sa se . continuă pe România Liberă

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Liderul PSD Dolj: Din estimarile noastre toti ...

Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, duminica seara, ca, potrivit estimarilor partidului, candidatii USL din judet au obtinut peste 50 la suta din voturile alegatorilor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Este posibil sa avem un rezultat fara precedent in judetul Dolj. Din estimarile noastre, toti candidatii obtin peste 50 la suta. Spre exemplu, din sondajul facut de CCSB, candidatul PC de .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Nicolaescu: TOATE colegiile din Bucuresti sunt ...

Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le-a obtinut pana in acest moment toate cele 40 de colegii de senatori si deputati de la nivelul Capitalei sunt castigate de USL cu peste 50% din voturile exprimate. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Nicolaescu a fost intrebat care sunt estimarile la nivelul Capitalei in ceea ce priveste scorul obtinut pentru castigarea .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Mai multi parlamentari care candideaza pentru un nou mandat au ...

Mai multi parlamentari din actuala legislatura care candideaza pentru un nou mandat in Parlament au dosare penale, cele mai recente cazuri fiind cele ale deputatilor PSD Ion Stan si PDL Alin Trasculescu, altii fiind declarati incompatibili sau aflati in conflict de interese de catre ANI, potrivit Mediafax. Candidat al PDL intr-un colegiu din judetul Vrancea, Trasculescu a fost retinut pentru 24 de ore de procurori in 11 noiembrie, in cadrul anchetei derulate intr-un .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Opt deputati din zece candideaza pentru un nou mandat in viitorul ...

Aproximativ opt deputati din zece candideaza pentru un nou mandat in viitorul legislativ, majoritatea optand sa isi pastreze locul in Camera, dar si colegiile in care au fost alesi in urma cu patru ani, potrivit Mediafax. Astfel, din cei 89 de deputati PSD, 69 vor figura pe buletinele de vot la alegerile din 9 decembrie, din partea USL, patru depunandu-si candidatura in alte circumscriptii, iar doi pentru Senat. In competitia pentru un fotoliu in Camera Deputatilor .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Barbat de 61 de ani, MORT la iesirea dintr-o sectie de votare din ...

Un barbat in varsta de 61 de ani din localitatea doljeana Intorsura a murit, duminica, la scurt timp dupa ce a votat, el prabusindu-se in apropierea sectiei de votare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de votare Barbatul a mers, duminica dupa-amiaza, la sectia de votare 378 din localitatea .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Un barbat de aproape 101 ani a votat la Pitesti, fiind primit cu ...

Un barbat in varsta de aproape 101 ani, din Pitesti, a votat duminica, fiind primit cu aplauze de cei din sectia de votare, si a declarat ca voteaza de cand avea 21 de ani, spunand ca romanii trebuie sa iasa la vot pentru ca majoritatea sa decida, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de votare Barbatul a votat la .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Doua femei s-au BATUT in fata Sectiei de votare 80 din Voluntari.

Doua femei s-au paruit si imbrancit, duminica, in fata Sectiei de votare 80 din localitatea ilfoveana Voluntari in urma unei dispute privind optiunile electorale, Politia anuntand ambulanta dupa ce una dintre ele a suferit un puseu de tensiune. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de votare Una dintre femei a primit ingrijiri medicale de la un .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Omul de afaceri Sebastian Ghita, ales deputat cu peste ...

Omul de afaceri Sebastian Ghita, care a candidat pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din judetul Prahova, a fost ales cu peste 60 la suta din voturi, conform numaratorii paralele si partiale realizata de USL, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Potrivit co-presedintelui USL Prahova, Mircea Cosma, numaratoarea paralela si partiala realizata de reprezentantii USL in sectiile de votare din Colegiul .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Prahova: Aproximativ 100 de sectii FARA energie electrica, ...

Alimentarea cu energie electrica este intrerupta, duminica seara, in aproximativ 100 de sectii de votare din 26 de localitati din judetul Prahova afectate de viscol, astfel ca votarea se desfasoara la lumina lumanarilor, felinarelor sau lanternelor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Dragnea: Sper ca reprezentantii USL in sectii sa ne ...

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat, duminica, la venirea la sediul USL, speranta ca reprezentantii USL in sectiile de votare sa-si respecte obligatia de a trimite la sectii copiile proceselor verbale pentru numaratoarea paralela si sa nu plece, Doamne fereste!, la bautura, potrivit Mediafax. Intrebat, duminica seara, daca sistemul numaratorii paralele a USL mai functioneaza, Dragnea a raspuns: Ala de care spune Videanu ca e ilegal? .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )