Libnet.ro
UNICEF

12:00

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Un barbat a facut scandal la intrarea intr-o sectie de votare din Valcea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Un barbat a facut scandal la intrarea intr-o sectie de votare din Valcea

Un alegator din judetul Valcea a facut scandal, astazi, la intrarea intr-o sectie de votare din municipiul Ramnicu Valcea, pe motiv ca nu a fost lasat sa intre in sediul sectiei fara a purta masca de protectie. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri parlamentare 2020. Basescu a inceput negocierile pentru intrarea PMP in viitorul guvern: PMP va avea 7% fara redistribuire

Alegeri parlamentare 2020. Europarlamentarul Traian Basescu i-a cerut lui Klaus Iohannis sa aiba grija la modul cum va stimula modul de formare al viitorului guvern, subliniind faptul ca PMP ar urma sa aiba 7%.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Barbat din Bacau, cercetat de politisti pentru ca ar fi votat in Spania si apoi in localitatea de domiciliu

Un barbat in varsta de 51 ani, din localitatea Cotofanesti, este cercetat de politistii bacauani pentru ca ar fi votat de doua ori, o data in Spania si a doua oara in localitatea de domiciliu, a declarat purtatorul de cuvant al IJP Bacau, inspectorul Catalina Paduraru.

Alegeri parlamentare 2020. PSD a facut plangere la Biroul Electoral Municipal impotriva PNL, a lui Iohannis si a lui Nicusor Dan. Care este nemultumirea

Social-democratii au facut la Biroul Electoral de circumscriptie al Municipiului Bucuresti nr. 42 o plangere in care reclama faptul ca presedintele Klaus Iohannis si primarul general Nicusor Dan ar transmite mesaje electorale in favoarea PNL. PSD solicita ca aceste mesaj sa fie inlaturate de pe toate mediile de difuzare si sa fie facuta o sesizare la Politie pentru ca acestia sa fie amendati.

Alegeri parlamentare 2020, in judetul Hunedoara. Amendat cu 10.000 de lei pentru o fotografie

Alegeri parlamentare 2020 in judetul Hunedoara. Un barbat a fost amendat de politisti, cu 10. 000 de lei, pentru o fotografie.

Alegeri parlamentare 2020. Un batran din Arges a murit in curtea sectiei de votare

Alegeri parlamentare 2020. Un barbat din Arges si-a pierdut cunostinta in curtea sectiei de votare si a picat la pamant, apoi a murit.

Alegeri Parlamentare 2020: Alegator amendat pentru ca si-a votat buletinul de vot

Alegeri Parlamentare 2020: Un barbat din municipiul Targu Jiu a fost sanctionat cu amenda pentru ca si-a votat buletinul de vot.

Alegeri parlamentare 2020. Ponta: Ma aliez cu PSD doar daca ma propune premier. I-am facut pe toti liderii partidului ministri. Voi negocia si cu PNL

Alegeri parlamentare 2020. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit, la Adevarul Live, despre strategia partidului pe care il conduce ca sa obtina procentele necesare intrarii in Parlament, de ce ar fi varianta cea mai buna varianta de premier si negocierile cu celelalte partide.

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Rezultatele pentru Senat si Camera Deputatilor

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Antena 3 a comandat sondajul CURS-Avangarde cu primele rezultate exit poll la alegerile parlamentare. Iata lista completa a rezultatelor pentru Senat si Camera Deputatilor.

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Primele rezultate in Bucuresti

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Cine a castigat alegerile parlamentare in Bucuresti? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, duminica, 6 decembrie 2020, la ora 21.

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Primele rezultate in Constanta

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Cine a castigat alegerile parlamentare in Constanta? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, duminica, 6 decembrie 2020, la ora 21.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )