Libnet.ro
UNICEF

09:00

ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATE EXIT-POLL CCSB. USL a castigat detasat

Antena3 Antena3,
ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATE EXIT-POLL CCSB. USL a castigat detasat

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la. continuă pe Antena3

ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATELE EXIT-POLL publicate de CCSB. USL A CASTIGAT DETASAT

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL: USL castiga DETASAT.

USL a castigat detasat alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, potrivit institutelor de sondare a opiniei publice CURS, CCSB si CSOP. Conform rezultatelor CURS, USL a obtinut 56,96% din voturi pentru Camera Deputatilor si 57,58% pentru Senat; potrivit CCSB, USL a obtinut 56,8% din voturi la Camera Deputatilor si 58,3% la Senat, iar CSOP crediteaza alianta cu 54% din voturi pentru Camera Deputatilor si 55% pentru Senat, potrivit Mediafax.

USL castiga alegerile

Rezultate CURS: USL a obtinut 56,96% din voturi pentru Camera Deputatilor si 57,58% pentru Senat CCSB: USL a obtinut 56,8% din voturi la Camera Deputatilor si 58,3% la Senat CSOP: USL-54% din voturi pentru Camera Deputatilor si 55% pentru Senat.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Dragnea: Sper ca reprezentantii USL in sectii sa ne ...

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat, duminica, la venirea la sediul USL, speranta ca reprezentantii USL in sectiile de votare sa-si respecte obligatia de a trimite la sectii copiile proceselor verbale pentru numaratoarea paralela si sa nu plece, Doamne fereste!, la bautura, potrivit Mediafax. Intrebat, duminica seara, daca sistemul numaratorii paralele a USL mai functioneaza, Dragnea a raspuns: Ala de care spune Videanu ca e ilegal? .

ALEGERI PARLAMENTARE. Cele mai recente REZULTATE PARTIALE publicate de CCSB

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Antonescu, dupa exit-poll: il salut pe viitorul premier ...

Copresedintele USL Crin Antonescu, a declarat duminica seara, dupa afisarea exit-poll-urilor, ca votul este un vot care ii ia dreptul lui Traian Basescu de a se mai juca cu soarta voastra. Cititi in continuare cele mai importante declaratii ale lui Crin Antonescu in format LIVE TEXT: Le multumesc celor care au dat votul lor USL. Va multumim si va spunem ca fara dumneavoastra, USL nu ar fi existat, USL nu ar fi rezistat. Anul 2012 a fost anul victoriei, victoria dumneavoastra in primul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ponta: Regimul politic care s-a incheiat astazi instiga ...

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, dupa prezentarea exit-poll-urilor, ca regimul politic care s-a incheiat astazi instiga la ura Faptul ca am castigat colegiul ma bucura foarte tare. Legat de colegiul 6 este interesant sa vedeti ca ARD a luat 5%. Eu am comunicat in mod oficial decizia luata de USL. Am vorbit cu domnul Hunor Kelemen acum cateva minute si mi-a comunicat ca UDMR vrea sa faca parte din majoritatea parlamentara. Eu intind .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Dragnea: Cred ca Basescu va da dovada de intelepciune ...

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa prezentarea exit-poll-urilor, ca presedintele Traian Basescu va da dovada de intelepciune si premierul propus de USL, respectiv Victor Ponta, va fi si cel desemnat in aceasta functie, potrivit Mediafax. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Cred ca si presedintele Traian Basescu va avea suficiente resurse sa dea dovada de intelepciune si premierul propus de USL, adica .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ludovic Orban: Multumesc lui Chiliman si echipei PNL ...

Liberalul Ludovic Orban a declarat, la anuntarea victoriei USL in cele sase colegii din Sectorul 1 potrivit exit-poll-urilor, ca ii multumeste pentru aceste rezultate primarului Andrei Chiliman, dar si echipei PNL Sector 1 demisa pe nedrept in prag de campanie, potrivit Mediafax. In primul rand, ii multumesc domnului Andrei Chiliman a carui sustinere in aceasta campanie a fost decisiva pentru rezultatul care cred ca va fi cel mai bun rezultat la .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Blaga: Sunt convins ca ne vom atinge obiectivul de a avea ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca scorul ARD este rezultatul unei munci deosebite duse in conditii cu totul speciale si si-a exprimat convingerea ca alianta va obtine peste 20% din mandatele din viitorul Parlament, potrivit Mediafax. Citeste si USL castiga, dar nu scapa de emotii Scorul obtinut de ARD este rezultatul unei munci deosebite in conditii cu totul speciale. Intr-o luna .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )