Libnet.ro
UNICEF

07:30

ALEGERI PARLAMENTARE. Votarea s-a incheiat peste tot in lume. Basescu va chema marti sau miercuri partidele la consultari

Antena3 Antena3,
ALEGERI PARLAMENTARE. Votarea s-a incheiat peste tot in lume. Basescu va chema marti sau miercuri partidele la consultari

USL a castigat alegerile detasat in 25 de judete, acolo unde social-liberalii au terminat numaratoarea voturilor. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea spune ca potrivit numaratorii paralele, USL a obtinut. continuă pe Antena3

ALEGERI PARLAMENTARE. Votarea s-a incheiat peste tot in lume. Vezi cele mai surprinzatoare rezultate ale alegerilor

USL a castigat alegerile detasat in 25 de judete, acolo unde social-liberalii au terminat numaratoarea voturilor. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea spune ca potrivit numaratorii paralele, USL a obtinut.

EXIT POLL ALEGERI PARLAMENTARE (ora 21:00): USL peste 55%, ARD peste 19%. PPDD intra in Parlament, UDMR la limita pragului

Alegerile parlamentare s-au incheiat, duminica seara, la ora 21:00, cand, potrivit Legii, sectiile de votare se inchid, iar ultimele buletine de vot sunt introduse in urne. Peste 18 milioane de alegatori romani.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Victor Ponta obtine peste 60 %, un scor aproape dublu ...

Premierul Victor Ponta a castigat cel de-al treilea mandat de deputat la Targu Jiu, unde a obtinut peste 60,98 la suta din voturi, aproape dublu fata de principalul sau contracandidat, Dan Diaconescu, votat de 32,47% dintre alegatori, arata rezultatele partiale furnizate, luni, de BEJ Gorj, potrivit Mediafax. Victor Ponta a inchis Colegiul 6 din Targu Jiu si a obtinut un scor aproape dublu fata de principalul sau contracandidat, Dan Diaconescu. Astfel, dupa numararea voturilor din jumatate .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Prahova: Aproximativ 100 de sectii FARA energie electrica, ...

Alimentarea cu energie electrica este intrerupta, duminica seara, in aproximativ 100 de sectii de votare din 26 de localitati din judetul Prahova afectate de viscol, astfel ca votarea se desfasoara la lumina lumanarilor, felinarelor sau lanternelor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI: Peste 1. ...

Peste 1. 700 de incidente au fost sesizate in campania electorala pentru alegerile parlamentare si in ziua scrutinului, numarul fiind de aproximativ 2,6 ori mai mic decat cel de la alegerile locale din iunie, au anuntat, luni, surse din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor MAI). Mai exact, pe tot parcursul campaniei si in ziua alegerilor au fost sesizate 1. 773 incidente, dintre care 490 de infractiuni si 491 de contraventii. In acelasi timp, .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ponta: Regimul politic care s-a incheiat astazi instiga ...

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, dupa prezentarea exit-poll-urilor, ca regimul politic care s-a incheiat astazi instiga la ura Faptul ca am castigat colegiul ma bucura foarte tare. Legat de colegiul 6 este interesant sa vedeti ca ARD a luat 5%. Eu am comunicat in mod oficial decizia luata de USL. Am vorbit cu domnul Hunor Kelemen acum cateva minute si mi-a comunicat ca UDMR vrea sa faca parte din majoritatea parlamentara. Eu intind .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Omul de afaceri Sebastian Ghita, ales deputat cu peste ...

Omul de afaceri Sebastian Ghita, care a candidat pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din judetul Prahova, a fost ales cu peste 60 la suta din voturi, conform numaratorii paralele si partiale realizata de USL, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Potrivit co-presedintelui USL Prahova, Mircea Cosma, numaratoarea paralela si partiala realizata de reprezentantii USL in sectiile de votare din Colegiul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, obtine peste 70 ...

Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, a fost ales deputat cu peste 70% din voturile alegatorilor din Colegiul uninominal 1 - Valea Prahovei, pe fondul unei prezente la vot de peste 40%, in conditiile in care in colegiul in care a candidat zeci de sectii de votare nu au avut energie electrica. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Mircea Rosca a declarat, duminica seara, corespondentului MEDIAFAX ca numaratoarea paralela si partiala .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Liderul PSD Dolj: Din estimarile noastre toti ...

Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, duminica seara, ca, potrivit estimarilor partidului, candidatii USL din judet au obtinut peste 50 la suta din voturile alegatorilor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Este posibil sa avem un rezultat fara precedent in judetul Dolj. Din estimarile noastre, toti candidatii obtin peste 50 la suta. Spre exemplu, din sondajul facut de CCSB, candidatul PC de .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Blaga: Sunt convins ca ne vom atinge obiectivul de a avea ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca scorul ARD este rezultatul unei munci deosebite duse in conditii cu totul speciale si si-a exprimat convingerea ca alianta va obtine peste 20% din mandatele din viitorul Parlament, potrivit Mediafax. Citeste si USL castiga, dar nu scapa de emotii Scorul obtinut de ARD este rezultatul unei munci deosebite in conditii cu totul speciale. Intr-o luna .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )