Libnet.ro
UNICEF

21:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Alesii Brasovului ies la vot

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Alesii Brasovului ies la vot

Alesii locali ai Brasovului ies la vot devreme la ALEGERILE PREZINDENTIALE 2014. Cu totii au anuntat ca isi vor exprima optiunea si ca este foarte important sa iesim la vot, indiferent de preferintele electoorale. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Alesii Barladului si-au exprimat dreptul democratic de a-si alege presedintele

Primarul Constantin Constantinescu si deputatul Adrina Solomon au iesit sa-si exprime votul la alegeri prezidentiale 2014 inca de la primele ore ale zilei de 2 noiembrie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Locul din Salaj cu participare la vot de 100 la suta

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Chiar daca se numara printre judetele codase pe tara ca partipare la vot, cel putin conform raportarii de la ora 10. 00, Salajul are o locatie care poate raporta o participare la vot de 100 la suta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. O stampila de vot a disparut dintr-o sectie din Lupeni

O stampila cu inscriptia Votat a disparut de la sectia 125 amenajata la Scoala Generala nr. 5 din Lupeni, judetul Hunedoara, fiind sesizata Politia, fara ca procesul electoral sa fie intrerupt, informeaza Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Judetul Dolj fruntas la vot pe listele speciale

Pana la ora 10. 00, si-au exprimat optiunea, prin vot, pentru alegerea Presedintelui Romaniei, in judetul Dolj 7,63% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale. 6,75% din mediul urban, respectiv 8,76%din mediul rural.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Sibiu: ACL reclama distribuirea de materiale electorale si buletine de vot specimen cu Victor Ponta

Reprezentantii ACL Sibiu au sesizat, duminica, Biroul Electoral Judetean BEJ) ca in mai multe localitati din judet consilieri locali ai PSD si PC au distribuit materiale electorale si buletine de vot specimen cu numele lui Victor Ponta, in acest caz fiind anuntata si Politia.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presedintele PSD Alba acuza ACL de actiuni masive de vot multiplu si cere interventia Politiei

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Darzu, acuza ACL ca desfasoara in judet o actiune masiva de vot multiplu in ultima ora a alegerilor prezidentiale, solicitand interventia Politiei pentru identificarea a zeci de masini care transporta persoane la urne, conform Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Dosar penal, deschis dupa ce o sectie din Resita a anuntat lipsa a 400 de buletine de vot

Politistii au deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu, dupa ce presedintele unei sectii de votare din Resita a anuntat ca ar lipsi 400 de buletine de vot pentru alegeri prezidentiale 2014, desfasurarea procesului electoral nefiind insa afectata de acest incident.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Un sucevean a venit la vot cu o copie a cartii de identitate lipita pe un carton

Un sucevean s-a prezentat la urne, in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, identificandu-se cu o copie a cartiid e identitate, pe care o lipise pe un carton. Omul si-a justificat gestul prin faptul ca nu si-a mai gasit actele originale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Batranii din azilul Balcesti au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu Ponta

Batranii din azilul Balcesti, judetul Valcea, au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu candidatul PSD, Victor Ponta. La usa sectiei de votare nr. 119, acestia au scos fluturasii pentru a fi siguri ca stiu cu cine voteaza. Alte 29 de persoane nedeplasabile, din acelasi centru, au solicitat urna mobila. Pe perioada desfasurarii procesului de votare, timp de aproape doua ore, poarta azilului a fost ferecata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 HUNEDOARA. Din Tinutul Padurenilor se va comunica prezenta la vot prin satelit

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: zece sectii de votare din zonele aflate in afara acoperirii unor retele de telefonie mobila vor comunica prezenta printr-un sistem de comunicatii speciale, prin satelit. Sectiile se afla in special in Tinutul Padurenilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )